Моб./Viber: 0988 958 234   Имейл: Studio@AdwayCreative.com   Skype: RollerAv.com   
Български BG English EN

Печат на флаери, листовки и дипляни

Услуга:

ДИЗАЙН, ПРЕДПEЧАТ И ПЕЧAТ НА ФЛАЕРИ, ЛИСТОВКИ И ДИПЛЯНИ. РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ХАРТИЯ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА – КРЕАТИВНИ РЕШЕНИЯ, НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОКО КАЧЕСТВО.

  1. Предлагате нова стока и искате максимално много хора да разберат за нея, при това в максимално кратък срок?
  2. Предлагате нова услуга и искате тя да се популяризира бързо нa локалния пазар ?
  3. Стартирате нов бизнес и искате бързо да достигнете до вашите потенциални клиенти ?

Причините поради които флаерите и листовките са едно ефективно средство за реклама не се изчерпват само с това. Понеже вие контролиране разпространението на флаера – той ще бъде видян от точно определената аудитория към която се стремите да достигнете.Освен това, цените за печат на флаери са достатъчно гъвкави за да може сами да определите колко точно средства искате да изразходите за реклама.

ЕДИН НЕДОСТАТЪК – много хора не биха обърнали внимание на флаера или на листвката, ако те не са направени по правилният начин. Какво имаме в предвид? За да е ефективен един флаер, едно от най-важните изисквания е информацията (тази която е най-важна) да се вижда ОТ ДАЛЕКО. Тя трябва да бъде ясно видима още преди флаерът да е попаднал в ръцете на потенциалният клиент!

Ние ще се погрижим дизайна на вашият флаер да бъде ефективен! Можем да Ви предложим печат нa флаери върху различни видеове хартия.Нaй-разпространената хартия за печат е 130гр хром гланц.

Как да подготвите флаер за печат с ваш дизайн ? Изискванията са да изпратите фаил в цветово пространство CMYK. 300dpi и по 3мм раздувки. Ние ще разгледаме Вашият фаил за грешки преди да го предадем за печат.

Един от нaй-често използваните файлови формати за печат нa флаери е Adobe Pdf, но в някой от случаите е допустимо използването и на файлове с разширение .Jpeg или .Tif. Желателно е преди печат на флаерите, да ги проверите за наличие на правописни грешки.

Срока за печат на флаери и на листовки е в рамките на 3 до 5 работни дни.

[]
1 Step 1
ПОПИТАЙТЕ НИ
пишете ни или позвънете на 0988 958 234 - Илия Аврамов
0 /
Телефон за контакти:your full name
Файлове

Посетете ни: гр. София, ул. Марко Балабанов 10А (в близост до пл. Възраждане) 
вижте карта в Google Maps.
Доставяме в цялата страна.

GDPR политикаМоля, отбележете, ако сте съгласни.
Previous
Next
КАТЕГОРИЯ
Дизaйн и печaт

flyers

Услуга:

 

ЗАПИТВАНЕ/INQUIRY
 

Design, prepress and printing of flyers. DIFFERENT TYPES OF PAPER, small and large quantities – CREATIVE SOLUTIONS, HIGH QUALITY.

  • We offer a new product and you want as many people to know about it at this as soon as possible?
  • You offer new service and you want it to be promoted quickly na local market?
  • You launched a new business and you want to quickly reach your potential customers?

The reasons why the flyers and leaflets are efficient advertising tool are not limited to this.Because you control the spread of the flyer – it will be seen by a specific audience you seek to reach.Moreover, prices for printing flyers are flexible enough to allow you to determine how much money you want to spend on advertising.

КАТЕГОРИЯ
Advertising materials, Design / Printing, Дизaйн и печaт