Google, INSTAGRAM
И Фейсбук реклама

Ние свързваме рекламодателите с тяхната целева аудитория чрез Google, Instagram и Фейсбук реклама с лазерна точност, като гарантираме, че всеки изразходван лев доставя правилното послание до точните хора.

"Рекламна агенция AdwayCreative дава креативни възможности и творчески решения за всяка поставена задача и тема. "

Нашият опит

AdawayCreative е наградена агенция за дигитален маркетинг, специализирана в Google и Фейсбук реклама. С над 15 години опит в стимулирането на ангажираност на клиентите, ние ще създадем перфектната реклама за вашия бизнес, с персонализиран бюджет, за да гарантираме, че възвръщаемостта на инвестициите Ви е винаги положителна.

Нашата работа е да ви помогнем да постигнете целите си и ние сме готови за предизвикателството.

Наградена дигитана агенция за google и фейсбук реклама
AdwayCreative е полезна фейсбук агенция

Работим за вас

Рекламата е изпитания отговор на увеличението на продажбите, но маркетингът в Google и Facebook може да отнеме много време. Скъп е и е труден за оптимизиране.

Най-хубавото е, че ние се справяме с всичко за Вас: от създаването на висококонвертируеми реклами с грабващо импулса послание, през оптимизирането и насочването им, до създаването на задържащи интереса и вниманието целеви страници.

ИЗПОЛЗВАМЕ A.I.

Като маркентингова компания с натрупан професионален опит в онлайн рекламите, Ви предлагаме план, разработен на база изкуствен интелект, чийто резултати се анализират и разчитат от компетентните специалисти в нашата компания.

Алгоритъм за изкуствен интелект ще оптимизира кампаниите Ви с хиляди точки от данни, като ви дава реализации и с около 30% по-висока възвращаемост на инвестицията.

план за google и фейсбук реклама - SJ Advanced
план за реклама във фейсбук и google - SJ Standard

ПО-МАЛЪК БЮДЖЕТ?

Стартирате нов продукт, услуга или уебсайт и трябва да го покажете пред вашата аудитория, но нямате голям маркетингов бюджет? 

Вашите конкуренти ви надминават във Facebook Ads и знаете, че ще бъде трудно да развиете бизнеса си без добра рекламна кампания?

Вземането на правилни решения в социалните медии е от първостепенно значение за успеха.

Social Jump Standard е нашият план, с който може да рекламирате в Google или Facebook на достъпна цена.

ФЕЙСБУК РЕКЛАМА

Рекламите във Facebook са ефективна маркетингова стратегия за компании от всякакъв мащаб, дори ако тепърва започвате.

Най-голямото предимство което Фейсбук дава са именно т.нар. Facebook Pixels. Те проследятват ефективността на отделните реклами, като така предоставят по-точни данни за бъдещи маркетингови решения. 

Всъщност в едно скорошно проучване 51% от маркетолозите заявяват, че пикселите във Facebook са най-мощният им маркетингов инструмент. 

Facebook реклама
Google реклама

GOOGLE РЕКЛАМА

Google Ads е рентабилна рекламна платформа, която се използва от милиони фирми по целия свят. 

Тя ви позволява да достигнете до целевата си аудитория и да изградите осведоменост за марката, без да нарушавате бюджета си ( средна цена на клик – 0,45лв ). 

Главното предимство на Google Ads е, че позволява на бизнеса да достигне до клиентите в точния момент, в който най-много се интересуват от дадения продукт или услуга.

Платформата на Google е чудесен начин за рекламиране в търсачката, YouTube и други уебсайтове в мрежата.

INSTAGRAM РЕКЛАМА

Тъй като Instagram продължава да расте, за компаниите става все по-важно да инвестират в канала. 

Тази платформа дава уникална визуална възможност за създаване на силен имидж на марката. 

Без значение колко голяма или малка е вашата компания, рекламите в Instagram са рентабилно решение за рекламодатели, които искат да разширят базата от последователи и да достигнат до нови клиенти.

Дайте предимство на вашия бизнес пред конкуренцията, като рекламирате в Instagram.

instagram реклама
хаштаг hashtag реклама

#HASHTAG

Хештеговете са неразделна част от рекламната индустрия, а ние превръщаме Вашите хаштагове в реклами.

Например, ако популяризирате нова напитка за кафе, можете да използвате хештагове като #coffeelove или #caffeinefix, за да достигнете до повече пиещи кафе.

В арсенала на възможностите на рекламата, хештаговете акцентират върху съдържанието и увеличават ангажираността като привличат повече кликвания към вашия уебсайт. 

С хештаговете клиентите могат лесно да намерят вашия продукт и да започнат разговори около него.

Използването на хештагове в рекламата може да увеличи ангажираността с до 700%.