Моб./Viber: 0988 958 234   Имейл: Studio@AdwayCreative.com   Skype: RollerAv.com   
Български BG English EN

Blog

дизайн-на-рекламна-facebook-корица-и-пост-за-клуб-The-Maze-Live-Lounge.-Facebook-timeline-cover-and-posts-design-by-AdwayCreative-Studio.

Дизайн на рекламна Facebook корица за клуб The Maze Live Lounge.

дизайн-на-рекламна-facebook-корица-и-пост-за-клуб-The-Maze-Live-Lounge.-Facebook-timeline-cover-and-posts-design-by-AdwayCreative-Studio.

Дизайн на фейсбук корица за клуб The Maze Live Lounge

Когато се разработва визията на корицата за фейсбук страницата, трябва да се съобрази с публиката към която е насочена. Дизйна на Facebook корицата трябва да е проектиран така че най-важните елементи да се забелязват с един поглед. 

фейсбук-рекламна-страница.-фейсбук-пост-за-музикален-клуб-The-Maze.-Дизайн-на-пост-за-фейсбук-събитие.

Дизайн на реклама във фейсбук за събитието.

Дизайна на рекламата за Facebook събитието е със същата стилистика както и корицата, но в различна резолюция. На първо място се виждат датите, след това името на изпълнителя и на клуба. 

изработка-на-facebook-реклама-за-музикален-клуб-The-Maze-Live-Lounge.-Янко-Бръснаря---22.10.16-от-рекламна-агенция-AdwayCreative,-Bulgaria

Дизайн на флаер и фейсбук потребителски пост.

Формата на тази Facebook реклама е вертикален. Този формат позволява отпечатване като рекламен флаер или плакат, а също така е с по-голяма видимост при споделяне от фейсбук потребители. 

Няма коментари

3

Формата за коментари е затворена този път.