Моб./Viber: 0988 958 234   Имейл: Studio@AdwayCreative.com   Skype: RollerAv.com   
Български BG English EN

Blog

изработка на HTML5, CSS3, Java script рекламни уеб банери

4 неща, които трябва да знаете преди да рекламирате с уеб банери

Искате ли да промотирате Вашият сайт или продукт в интернет пространството? Един от най-добрите начини е с хващащи окото уеб бaнери!


В тази статия ще намерите 4 полезни съвета, които трябва да вземете в предвид преди да започете да рекламирате в интернет пространството с помоща на уеб бaнери. Тези съвети ще ви помогнат успешно да оптимизирате бюджета, който сте предвидили за реклама на вашите услуги или продукти.

 


1. Целта на Вашата рекламна кампания

Преди всичко е важно да определите целта на вашата рекламна кампания. Целта може да бъде да продавате продукти или услуги или да го промотирате. Също трябва да вземете в предвид и бюджета с който разполагате. Препоръчваме да определите бюджета си съобразно с разходите за реклама и разходите за изработка на рекламните уеб банери.

 

2. Да познавате вашият бизнес

Първо трябва да знаете дали вашият бизнес изисква изготвянето на рекламна кампания в интернет или не. Например е възможно, хората да не предпочитат да купува онлайн продуктите и услугите, които предоставяте. В такъв случай бихте могли да рекламирате с банери, които само да представят вашите продукти или услуги онлайн.

 

3. Целева аудитория

Трябва да знаете вашата целева аудитория добре, тъй като това ще ви помогне да получите добра възвращаемост в края на кампанията.Публиката може да бъдат хора от една и съща или различни индустрия, така че просто имайки предвид Вашата целева аудитория, можете да постигнете отлични резултати и да оптимизирате разходите.

 

4. URL на уебсайта ви

Вашият домейн, трябва да бъде включен във дизайна на вашият уеб банер. Можете да го използвате в малък размер на шрифта или голям размер на шрифта по ваш избор. Но е препоръчително да използвате URL и лого, тъй като това ще ви даде онлайн идентичност.

 

За безплатна консултация: 

www.Studio.AdwayCreative.com

Няма коментари

0

Формата за коментари е затворена този път.