fbpx Изработка на видео реклама. Анимация или заснемане.
БългарскиEnglishDeutschРусский

ИЗРАБОТКА НА ВИДЕО РЕКЛАМА

Създаваме кратки, въздействащи видеоклипове за популяризиране на вашия бизнес във Facebook и YouTube. С нашата услуга за изработка на видео, включваща в себе си интересни похвати и нестандартни подходи, ние можем да ви помогнем да привлечете вниманието на аудиторията си и да изразите ефективно своето послание. Нашите клипове са проектирани така, че да бъдат ангажиращи и информативни, за да успеят да разпалят желанието на гледащите да узнаят повече неща за вашия бизнес.

"Животът е твърде кратък, за да работите с хора, които са по-малко от ОТЛИЧНИ - AdwayCreative - са силно препоръчвани!"

СТРАНИЦАТА СЪДЪРЖА:

ИЗРАБОТКА НА ВИДЕО РЕКЛАМА

Пътуването към преобразуване започва с разказване на вашата история по завладяващ и запомнящ се начин.

Нашите маркетингови експерти ще ви помогнат да създадете видеореклама, която отговаря на вашия бюджет и е насочена към вашия перфектен клиент

Просто ни се обадете, изпратете ни имейл или попълнете формата за контакт за повече информация!

Нека ви помогнем да бъдете чути.

изработка на видео реклама

ИЗРАБОТКА НА АНИМИРАН КЛИП

Ако търсите висококачествени персонализирани анимации, AdwayCreative е екипът за вас. Разполагаме с опитна група от аниматори и художници, които могат да вдъхнат живот на вашата идея. Независимо дали се нуждаете от анимиран видеоклип за вашия уебсайт или от обяснителен видеоклип, ние го правим. Свържете се с нас днес, за да поискате оферта за създаване на видеоклип, изпълнен с настроение и съдържание.

Анимационните видеоклипове стават все по-популярни. Какъв процес използваме, за да ги създадем?

Първата стъпка е да ни разкажете идеята си. Тя може да включва всичко – от забавна сцена до прочувствен момент. След като получим основната идея, е време да започнем да скицираме основния сценарий. Щом сценарият бъде одобрен, идва ред на създаването на цветни рисунки, които да придадат облик на скицираните сюжет и персонажи. После следва моментът за създаването на анимацията, чрез която съживяваме героите и ги караме са се движат съвсем естествено и убедително.

 • Във видеото са показани анимации от основно до високо ниво на изработка. Използвайте времевата линия за навигация.

Дойде ред и на следващата стъпка – добавянето на звукови ефекти и музика, които ще направят клипа по-привлекателен за зрителите. Музиката ни помога да зададем тонът и настроението на клипа а също и да предадем всички емоции, които може да изпитват героите. Разбира се, не е задължително всяка сцена да има звукови ефекти или музика. Понякога мълчанието може да бъде също толкова ефективно.

Към последната стъпка спада и процеса на добавяне на глас с добро звучене към героите. Има много неща, които взимаме в предвид, когато избираме правилния глас за вашата анимация. Първата стъпка е да създадем списък с всички възможни гласове, които биха работили за героя. След като имаме списъка, прослушваме всеки от тях за да видим кой е най-подходящ. След като намерим идеалния глас за вашия герой, записваме целия диалог и го синхронизираме с анимацията.

ИЗРАБОТКА НА DEMO REEL
ИЛИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ

Пускане на видеото

Ако се нуждаете от видео от висок клас, нашият екип има опита да свърши работата правилно. От предварителната подготовка до постпродукцията, ние ще работим с вас, за да създадем видеоклип, който отговаря на вашите нужди. Нашият процес започва с първоначална консултация. Ще се запознаем с визията ви за проекта и с това, което се надявате да постигнете. Оттам ще започнем да разработваме сценарий, който ще очертае ключовите елементи на видеоклипа.

След като сценарият бъде одобрен, следва първата стъпка в процеса на изработка – нашият професионален екип ще пристигне на местоположението, ще монтира и подготви камерите и оборудването и ще се заеме със снимачния процес.

Play Video about изработка на видео за ресорант Faborge

Когато сцените са заснети, следва да бъдат подложени на монтаж. Това включва изрязване на всички нежелани кадри и добавяне на необходимите специални ефекти или графики.

Щом приключи редактирането, се пристъпва към постпродукция. Това включва довършителни работи, като например добавяне на музика или звукови ефекти. В зависимост от вида на проекта постпродукцията може да отнеме от няколко часа до няколко месеца. В момента, в който работата по постпродукцията приключи, видеото е готово за излъчване.

ИЗРАБОТКА НА FACEBOOK
ВИДЕО ПОСТ

Като предприемач знаете, че е важно да рекламирате във Facebook. Но какъв е най-добрият начин да го направите? Видео публикациите са чудесен вариант!

В днешния свят видеото все повече се превръща в най-популярното и ефективно средство за реклама в платформите на социалните медии. Скорошно проучване показа, че вероятността потребителите на Facebook да гледат видеоклип е с 80% по-голяма, отколкото да прочетат публикация.

Замислете се за начина, по който консумираме информация днес; винаги сме в движение и често нямаме време да прочетем дълъг пост. Видеото е идеалното решение за бързо и ефективно предаване на рекламното ви послание.

Видео рекламата във Facebook има множество предимства. На първо място, видео постовете са изключително ангажиращи и видимо по-привлекателни от статичните публикации и по правило привличат по-силно и по-голямо внимание към тях.

А това води до по-висок коефициент на възвръщаемост на рекламните инвестиции (ROAS) и по-добра цялостна ефективност на вложените от вас средства.

ИЗРАБОТКА НА КЛИП ЗА
ДИГИТАЛНА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

Play Video about изработка на видео за Miriam Swimwear

Когато става въпрос за създаване на видеоклип за дигитална рекламна кампания, небето е граница. Въпреки това има няколко ключови неща, които вземаме предвид, за да направим кампанията ви успешна. Първо, адаптираме рекламата към целевата аудитория, която се опитваме да достигнем. 

Това означава, че предварително отделяме много време за проучване и изработване на послание, което ще резонира с тях и ще привлече вниманието им. Второ, предвиждаме в началото коя платформа или платформи ще използваме, както и къде още ще бъде публикувано видеото (в YouTube, Vimeo, на специализиран сървър и т.н.), за да можем да го пригодим изцяло към изискванията за реклама на съответната платформа. Facebook и Instagram са две от най-популярните възможности, но нека не забравяме и LinkedIn, Twitter или TikTok.

Play Video about изработка на видео за Miriam Swimwear USA

Тъй като технологиите и данните стават все по-важни в днешния маркетингов пейзаж, нараства и необходимостта от видеосъдържание, което може бързо и лесно да се адаптира към променящите се условия. 

Един от най-важните аспекти на успешната видео кампания е способността да се анализират резултатите и своевременно да се правят съответните промени. Те може да включват промяна на посланието или подхода, или дори пълна промяна на самото видео.

Добрата новина е, че създаването на този тип видеоклипове е само малка част от услугите за дигитален маркетинг, които предлага нашата дигитална агенция. Можете да разчитате на нас и за провеждането на рекламната ви кампания в социалните мрежи като Facebook, Twitter и Instagram.

ИЗРАБОТКА НА НИСКОБЮДЖЕТЕН КЛИП

Play Video about изработка на видео за приложение

Създаването на нискобюджетен видеоклип не е толкова лесно, колкото предполагате. Въпреки това с цени от порядъка на 350-550 лв. е възможно да се изработи страхотно изглеждащо видео, което да изпълни предназначението си.

Държим да ви напомним, че не бива да бъркате нискобюджетното видео с лошо направено видео. При внимателно планиране и изпълнение един видеоклип с нисък бюджет може да бъде също така резултатен, както такъв, чието изработване би струвало много повече.

Може би ще попитате как се постига по-ниска цена? Отговорът е, че всъщност има много начини да се спестят пари за видеопродукция. Например, един от методите за намаляване на разходите, без да се понижава качеството, е да се използват готови лицензирани кадри или изображения, вместо да се снима или рисува всичко от нулата.

Качественото видео не винаги е „най-скъпото“. Единственото видео, което си заслужава да се види, е това, което адекватно представя основната идея, която се представя. Поради тази причина, дори и при изработката на видеа с по-нисък бюджет, ние винаги се стремим да придадем визуално привлекателен вид на видеоклипа и да изберем музиката – жанр, темпо и настроение, така че да създадем подходяща атмосфера, която да подбуди желанието на зрителя към гледането на записа.

ИЗРАБОТКА НА ВИДЕО КЛИП С 3D

Play Video about изработка на видео с 3D

3D технологията направи революция в рекламната индустрия. Триизмерните (3D) видеореклами вече се използват за популяризиране на продукти и услуги по по-реалистичен и ангажиращ начин. С правилната комбинация от визуализации, музика и глас зад кадър те могат да привлекат вниманието и да предадат силно послание, което да резонира със зрителите. Изработването на 3D видеореклама продължава дълго и за изпълнението ѝ са необходими специализирано оборудване и софтуер. Въпреки това усилията си заслужават, тъй като е доказано, че 3D видеорекламите са по-ефективни от традиционните 2D видеореклами.

Play Video about изработка на 3D видео презентация

При всеки проект за 3D анимация първата стъпка се състои в събиране на цялата необходима информация и в изготвянето на първоначален сценарий. Така аниматорите получават представа за изискванията на проекта и могат да започнат да работят върху планирането на анимацията. След това се пристъпва към създаването на 3D модели и съответстващите им текстури. Когато моделите са завършени, те се свързват със скелет и контролери, чрез които да могат да бъдат анимирани. Накрая обектите се анимират. Това се извършва посредством създаване на ключови кадри. или заснемане на живи кадри, след което те се прилагат към 3D моделите. След като анимацията е завършена, тя се рендерира в окончателен видеофайл, който може да се гледа на всяко устройство или платформа. 

ИЗРАБОТКА НА STOMP КЛИП

Play Video about изработка на видео за нас AdwayCreative

Видеоклипът от типа stomp е забавен и вълнуващ промоционален инструмент, който може да се използва за генериране на интерес към даден продукт или услуга. За създаването на този вид клипове, използваме специални ефекти и техники за редактиране, които създават ефектен краен резултат. Обикновено това кратко, привличащо вниманието видео е с продължителност между 30 секунди и 2 минути и може да се използва за публикуване в социални медии, уеб сайтове и в имейл маркетингови кампании. За постигането на ярко и същевременно ефективно послание при този тип реклама е нужно да се работи с особено внимание, защото се изисква детайлно планиране и прецизно изпълнение. Първоначално се стремим да определим целта на видеоклипа и какво трябва да се получи в следствие на неговото създаване. След като имаме ясна визия за, се захващаме с работата по сценария, който трябва да бъде разработен специално за неговата целева аудитория. 

Вземаме предвид и още няколко ключови момента. Първо, използваме кадри, които са висококачествени и визуално привлекателни. Второ, използваме звук с висока резолюция, така че да е ясен и отчетлив. И трето, монтираме видеоклипа така, че да е вълнуващ и завладяващ. Ето как с малко креативност създаваме мощен маркетингов инструмент, който ще ви помогне да увеличите продажбите и да развиете бизнеса си.

ИЗРАБОТКА НА СЛАЙДШОУ

Play Video about видео слайдшоу

Една снимка струва хиляди думи. Слайдшоуто е фантастичен начин за представяне на вашите снимки и видеоклипове, но може да се използва и за представяне на услугите или продуктите ви по един находчив и артистичен начин. Тези видеоклипове позволяват да се добавят надписи и заглавия към всеки слайд, което улеснява зрителите в проследяването на развоя на сценария.

Пускане на видеото

Когато създаваме слайдшоу клипове, винаги първо избереме висококачествени, ясни и привличащи вниманието снимки с висока разделителна способност. Създаваме и интересен преход между всяка снимка, така че окото на зрителя да бъде привлечено от едно изображение към следващо. Разбира се, не пропускаме да подберем и правилната музика, защото тя наистина може да зададе тона на цялото видео и да помогне в създадаването на емоционална връзка със зрителите.

Обърнете внимание : при някои анимации, които се показват на специализирани изложения или други мероприятия от сходен характер, най-често се изисква те да са без музика, звук или говор, така че зрителите да могат да се съсредоточат само върху визуалното съдържание. 

ИЗРАБОТКА НА БИЗНЕС ВИДЕО РЕКЛАМА

Ако се занимавате с бизнес, знаете, че ключов елемент за успеха е маркетингът. А един от най-популярните начини за маркетинг на вашия бизнес в наши дни е видеото. Да, говорим за онези кратки, информативни видеоклипове, които дават на потенциалните клиенти бърз преглед на това, което правите, и как можете да им помогнете.

Видеоклиповете, които изработваме, са предназначени да привличат вниманието и да предават посланието ви по ясен и кратък начин. Те могат да се използват за всякакви цели.

Play Video about Изработка на видео

Няма значение дали целите да популяризирате нов продукт или услуга, да повишите осведомеността за своята марка или просто да информирате клиентите си за това, което правите.

Имаме екип от опитни професионалисти с които ще работим в сътрудничество с вас, за да гарантираме, че виждането ви ще оживее на екрана. Винаги сме готови да извървим „допълнителната миля“, за да сме сигурни, че ще останете напълно удовлетворени от крайния продукт. Свържете се с нас още днес, за да започнем!

ВИДОВЕ ВИДЕА

Нека преврърнем въображението ви във видеопродукция. Ние проектираме и произвеждаме завладяващи, креативни видеоклипове за вашия бизнес или лична употреба.

 

Съществуват много различни по вид видеоклипове, които могат да се използват за реклама. 

Демонстрационният клип на продукта е чудесен начин да покажете на потенциалните клиенти какво може да направи вашият продукт. 

Видеоклип с бяла дъска или т.нар whiteboard анимация също е много удачен вариант за обясняване на концепция или за представяне на начина на работа на даден процес.

Анимационните видеоклипове и промоционалните клипове също са популярен избор за търговски реклами.

Обясняващо видео (explainer video) е идеалният начин бързо и лесно да предадете информация за вашия продукт или услуга. Само за няколко минути можете да обясните какво представлява вашият бизнес, какво ви отличава от конкуренцията и защо клиентите трябва да изберат вас.

  AdwayCreative е агенция за дигитална реклама, която освен в дигиталния маркетинг е специализирана и в услугите за изработка на видео. Без значение от какъв вид видеоклип се нуждаете, ние можем да ви помогнем. 

  Разполагаме с екип от опитни професионалисти, които се занимават със създаването на висококачествени видеоклипове, които ще ви помогнат да постигнете маркетинговите си цели. Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите услуги за видеопродукция.

  МУЗИКАТА Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

  Гледали ли сте някога реклама докато си мислите: „Тази реклама би била много по-приятна, ако имаше малко музика“?

  Всички знаем, че в рекламата аудиото е също толкова важно, колкото и видеото. 

  Музиката във рекламата увеличава ангажираността на зрителите, информираността и припомнянето на продукт или услуга.

  Ние разполагаме с библиотека от оригинална музика, която използваме когато създаваме нашите видеореклами. 

  Музиката прави хората по-склонни да гледат цялата реклама.

  музика и видео реклама
  видео за фейсбук реклама

  ИЗРАБОТКА НА ВИДЕО ЗА FACEBOOK РЕКЛАМА

  Видеорекламите във Facebook са чудесен начин да привлечете аудиторията си, да увеличите процента на реализация на клиентите си и да увеличите приходите си.

  Адаптирането на вашата рекламна стратегията към новата видеоемисия във Facebook ще ви позволи да се възползвате от функцията за възпроизвеждане на клипа веднага след зареждането на рекламата, без потребителят да трябва да докосва нещо.

  Adwaycreative е екип от опитни дизайнери на видеореклами, които знаят как да създават ангажиращи реклами, които да привлекат повече потенциални клиенти. 

  Ще напишем сценария, ще създадем видеоклипа и ще управляваме рекламната ви кампания във Facebook.

  YOUTUBE ВИДЕО РЕКЛАМА

  В момента YouTube има най-много гледания от всяка друга стрийм платформа.

  Независимо дали сте малък бизнес или голяма корпорация, YouTube е чудесна платформа за усилията Ви за видеомаркетинг. С правилната стратегия за видеореклама можете да достигнете до целевата си аудитория, като покажете съобщението си преди, по време или след любимите им видеоклипове.

  Ние сме агенция за видео маркетинг, специализирана в YouTube реклама.

  Можем да Ви съдействаме като създадем реклама, която ще отговори на вашите нужди и бюджет, а също и като управляваме Вашата кампания в YouTube!

  изработка на YouTube видео реклама
  Кампаниите за видео действие - Google Ads Video action

  GOOGLE ADS ДЕЙСТВИЕ

  Кампаниите за видео действие на “Google Ads Video action” ще ви помогнат да изведете стратегията си за видео маркетинг на следващото ниво. 

  Действията в клипа, са отличен начин да увеличите ангажираността на аудиторията си и да стимулирате реализациите. / например да се абонират за канала в YouTube на вашия уебсайт, да участват в конкурс или да отговорят на анкета./

  Google Ads, Video Actions позволява използването на видеорекламни кампании със специфични подканващи фрази, които зрителите могат да гледат, преди да продължат към URL адреса на видеоклипа.

  Нашите опции за интелигентно A.I. насочване ще покажат видеоклипа пред правилната аудитория в YouTube, Google Търсене, Gmail, YouTube Търсене или YouTube Home.