Fraud Blocker

Фейсбук поддръжка за фирмени страници

Нашата услуга за поддръжка на Фейсбук страници, включва всичко - от създаване на публикации, до наблюдение на ангажираността и измерване на ефективността. Ние ще работим с Вас, за да създадем персонализирана стратегия според Вашите бизнес нужди с която ще постигнете целите си в социалната платформа.

"Сайтът, представянето и начина Ви на комуникация с клиенти много ми допаднаха! Много приятно ме изненадахте! Благодаря за точността."

поддръжка на фейсбук страница

Целта на нашата услуга за поддръжка на Фейсбук страница, е да помогне на бизнеса да популяризира успешно своето Facebook присъствие с помощтта на ефикасни маркетингови идеи. 

Екипът ни от експерти ще отдели време, за да разбере напълно Вашата целева аудитория и Вашите бизнес цели. 

Вие можете да разчитате на AdwayCreative за всичко – от създаването на разнообразно и достойно за споделяне съдържание, до измерване на неговата ефективност и наблюдение на ангажираността на публиката.

поддръжка на Фейсбук страница
Определяне на Фейсбук цели

Определяне на Facebook цели.

Забелязали ли сте, че най-успешните страници във Facebook имат ясна визия? 

Да знаете какво искате да постигнете е първата стъпка в разработването на успешна маркетингова стратегия в социалните медии. 

Нашата цел е чрез услугата за поддръжка на Фейсбук страница, да направим стената на Facebook профила Ви, по-интерактивна, ангажираща и уместна.

Правим това, като идентифицираме Вашите бизнес цели и след това разработваме правилния микс от съдържание (включително и видео), което ще Ви помогне да ги постигнете. 

Това включва маркетингови съвети, изготвяне на стратегия за ангажиране, проектиране на активна общност, проучване и наблюдение на конкуренти страници и др.

Мониторинг и оптимизация

Социалните медии оказват все по-голямо влияние върху крайния резултат на бизнеса. 

И тъй като Facebook е новият обществен форум, социалните медии могат да бъдат чудесен начин да се свържете с потребителите и да увеличите приходите си. Но следенето на Вашите публикации и маркетингови усилия може да се почувства като работа на пълен работен ден. 

В AdwayCreative вършим цялата тежка работа вместо Вас! Ние наблюдаваме Вашите публикации, оптимизираме кампаниите и комбинираме силата на изкуствения интелект с нашия експертен маркетингов екип, за да Ви донесем успех във Фейсбук.

Мониторинг и оптимизация на Фейсбук
интеграция на Фейсбук Pixel код

Интeгpaция нa Ріхеl

Искате ли да улавяте и проследявате реализациите от Facebook реклами? Ако отговорът е да, тогава имаме добри новини! Нашата услуга за поддръжка на Фейсбук страница включва и инеграция на pixel!

Facebook Pixel кодът е набор от скриптове, които помагат на търговците да пренасочват посетителите на уебсайта и да измерват реализациите. Това е жизненоважна част от всяка стратегия за дигитален маркетинг, тъй като ви помага да достигнете до аудиторията си във Facebook. 

С над 1,1 милиарда активни потребители всеки ден, Facebook е чудесен канал за популяризиране на вашия бизнес и разширяване на вашата клиентска база.

Упpaвлeниe нa Фeйcбук Реклама

Ако сте предприемач, собственик на малък бизнес или маркетинг специалист, знаете колко трудно е да управлявате рекламата във Facebook сами. От създаване на реклами до управление на бюджети до насочване към конкретни аудитории… списъкът продължава.

Рекламата във Facebook е труден процес дори за най-опитните търговци. Интерфейсът не е лесен за използване и няма инструменти, които да ви помогнат да разберете по-добре какво правите. 

Нашият екип от експерти може да се справи с Вашата реклама във Facebook вместо Вас, независимо дали става дума за една реклама или за цяла кампания. Ние ще създадем акаунт и реклами от Ваше име. 

Ще управляваме и оптимизираме всички процеси, за да гарантираме възможно най-добрата ефективност.

управление на фейсбук реклама
брандирани фейсбук публикации

БРАНДИРАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Съдържанието е най-важното нещо в света на дигиталния маркетинг. 

Брандираните публикации които създаваме (като част от нашата услуга за поддръжка на фейсбук страница) , конвертират нова аудитория и изграждат ангажираност. 

Те помагат на бизнеса Ви да подобри своето онлайн присъствие в света на новия дигитален билборд – Фейсбук. 

Нашият награден екип от дизайнери проектира и създава всичко – от логото, корицата и рекламните банери до Gif анимации, брандирани видео клипове и презенцаии.

С наша помощ ще получите предимството, от което се нуждаете в социалните медии, за да можете да привлечете нови клиенти и да развиете бизнеса си.