СПОНСОРИРАНА YOUTUBE,
GOOGLE , INSTAGRAM и
ФЕЙСБУК РЕКЛАМА

Google и Фейсбук реклама – два ефективни начина за популяризиране на вашия бизнес. Според Google около 90% от световното население има мобилен телефон. От използваните мобилни телефони около 80% са смартфони, което означава, че по-голямата част от хората днес имат мобилен телефон, който има достъп до интернет. По този начин, дори ако човек не търси активно продукт или услуга, той може да се натъкне на вашия бизнес, защото сте го накарали да погледне на вашата google или фейсбук реклама.

НОВО: Реклама във фейсбук чрез A.I.

план за google и фейсбук реклама - SJ Advanced
план за google и фейсбук реклама - SJ Advanced
Рекламна агенция Adwaycreative Bulgaria Best 3D Visualisations & Graphic Design Studio - Bulgaria 2020

Представяме Ви нашите 2  плана за спонсорирана реклама във фейсбук (Facebook.com, Youtube, Google и Instagram. Разработихме тези мощни планове, с цел те да се превърнат ‎‎във Вашето тайно оръжие за ‎‎онлайн реклама‎‎ ‎‎ в социалните медии.

Social Jump Standardвключва всичко необходимо, за да започване от нулата на всяка маркетинг / рекламна кампания /. Освен това този план включва нашите ‎‎услуги IDEA & conception, предназначени да поставят‎‎ правилните ‎‎рекламни цели‎‎, план за тяхното постигане, дизайн и  стратегии.‎

Social Jump Advanced – ‎Този план за реклама във фейсбук (Youtube, Google) е „зареден“ с  ‎‎ ‎‎най-модерните‎‎ ‎‎ технологии за рекламиране с‎ ‎‎изкуствен интелект. Гарантира около 30% по-висока възвращаемост на инвестицията.‎‎ ‎‎ 

план за реклама във фейсбук и google - SJ Standard
план за реклама във фейсбук и google - SJ Standard

Вижте част от нашите реализирани проекти тук

Всяка YouTube, Google и фейсбук реклама, може да има п-ниска или по-висока от посочената в пакетите цена.
За оферта, моля използвайте нашата контактна страница, изпратете имейл на Ad@adwaycreative.eu
или позвънете на 0988 958 234 – Илия Аврамов

Вижте подробната информация за нашите нови
планове за Google и Фейсбук реклама в нашият нов уеб сайт.

Всяка google и фейсбук реклама е начин за повишаване на осведомеността, стимулиране на трафика и в крайна сметка подобряване на процента на реализация.

Ако не използвате реклами във Facebook, защо не?

Всеизвестен факт е, че хората са по-склонни да кликнат върху нещо, което виждат в социалните медии, а вие не искате да бъдете един от онези бизнеси, които не рекламират, защото не използват интернет. Всъщност няма значение дали използвате Google Adwords, реклами в Instagram или друга форма на реклама. Рекламите във Facebook са невероятно мощни и можете да видите страхотни резултати.

Всяка фейсбук реклама ви дават възможност да създадете кампания за популяризиране на вашия бизнес и продукти или услуги.

Фейсбук Реклама срещу Фейсбук Кампания

Рекламите във Facebook се наричат реклами, но ако използвате мениджъра на Facebook Ads, можете да стартирате „рекламна кампания“, за да привлечете трафик към вашия уебсайт или страница във Facebook. Това включва създаването на кампании, както и на самите реклами.

Ползите от провеждането на рекламна кампания са очевидни:

 • Можете да създадете няколко различни реклами едновременно.
 • Съдържанието на вашите реклами е много по -мощно.
 • Можете да включите подканващи фрази в рекламите си.
 • Можете да създавате реклами за пренасочване, така че посетителите ви да бъдат изпращани на вашия уебсайт или страница във Facebook, дори ако вече са посетили вашия уебсайт.

Въпросът е, кога трябва да използвате Фейсбук реклама?

Ако използвате Google Adwords, тогава можете да използвате пренасочване, за да генерирате потенциални клиенти и да привличате трафик към уебсайта си. Рекламите във Facebook са много по -ефективни при генерирането на потенциални клиенти и привличането на трафик към вашия уебсайт, така че ако искате да привлечете трафик и потенциални клиенти, Facebook е мястото, където да отидете. Ако използвате Adwords само за генериране на трафик, пропускате много данни за клиентите си.

Основното предимство от използването на мениджъра на Facebook Ads са данните.

Така че ако искате да генерирате потенциални клиенти и да насочите трафик към уебсайта си, определено трябва да го проверите.

Има и няколко начина, по които можете да измерите ефективността на всяка google и фейсбук реклама:

 • Цена на придобиване (CPA)
 • Цена на кликване (CPC)
 • Кликвания към реализации
 • Кликвания към реализации до реализации

––––––––––––––––––––––––––––-

Всичко това е страхотно, но зависи и от начина, по който пускате рекламите си във Facebook. Рекламите във Facebook трябва да се използват в комбинация с други форми на маркетинг, за да извлечете максимума.

Вижте част от нашите реализирани проекти тук

Вижте подробната информация за нашите нови
планове за Google и Фейсбук реклама в нашият нов уеб сайт.

ГРАДИВНИ ЕДИНИЦИ НА РЕКЛАМАТА

УЕБ ДИЗАЙН С РЕКЛАМНА ЦЕЛ И SEO ЗАМИСЪЛ

Попадали ли сте на уебсайт, от който след като влезете, ви трябва съвсем малко за да излезете?  Т.е. на сайт, който не успява да задържи вниманието ви ?

Някой уеб дизайн агенции, предлагат на своите клиенти, услугата изработка на уеб сайт, и често правят грешката, първата стъпка да е именно изработката на сайта (красива но необмислена визия,избор на платформа или програмиране от нулата, избор на хостинг, домейн и т.н.) без предварително да отделят нужното време за да помислят за крайната идея и цел на сайта.Когато се разработва уеб страница:

Първата стъпка е:
да се вземе в предвид каква е нейната крайна цел (информативна, да продава, да привлича нови абонати в мейлинг листа и т.н.).

Втората стъпка е:
да се определи и вземе в предвид публиката на сайта. Тази стъпка е важна, защото, именно тя определя начинът по който ще „звучат“ всички рекламни текстове към страницата. Ако текста към сайта не е написан добре, то шансовете потребителя да го напусне са големи.

Третата стъпка е:
Да се разработи текст за всички страници, както и да се определят заглавията и подзаглавията , които трябва да послужат за да задържат вниманието на посетителите и да отбележат предимствата на услугата (продукта и/или компанията) пред конкурентните такива.

Четвърта стъпка:
След тези стъпки, е правилно да се премине към същинската разработка на уеб сайта и неговата визия, като предварително трябва да се определят всички графични елементи, които е необходимо да присъстват в страницата, целта на които е да „напомнят“ на посетителите че трябва да предприемат определени действия (да се абонира за новини, да задържат вниманието му върху определена статия, да го стимулират да закупи определен продукт или услуга и т.н.)

Пета съпка:
Самата визия на уебсайта, се определя от неговата идея, цел, замисъл, текст, ключови думи, хедлайните и някой визуални елементи като фирмени цветове и стилистика на компанията.Визията на сайта трябва да грабва вниманието веднага и да накара посетителя да пожелае да се „потопи“ по-дълбоко и да достигне до маркетинговото съобщение.Контраста във визията е от ключово значение за постигането на тази цел.

Ако не присъства, сайта изглежда скучно и потребителите ще го напуснат, от друга страна ако присъства но всички елементи изглеждат с еднакво силно значение, то това ще създаде объркване и също ще доведе до отпадане на потребителите (bоunce rate).

изработка на рекламен уеб сайт - успешен процес на работа
Изработка на рекламен уеб сайт - успешен процес на работа

РЕКЛАМНИ ЛЕНДИНГ СТРАНИЦИ

(неразделна част от всяка реклама във фейсбук, Google и др.)

Виждали ли сте как например, големите производители на техника, имат уеб страници, създадени специално за рекламират точно определен продукт, който произвеждат?

Ако отговора ви е „Да“ значи в общи линии, знаете какво представляват лендинг страниците.

Тези страници са един отличен маркетингов инструмент и са най-доброто допълниение към всяка дисплейна и текстова онлайн реклама!

При разработката на лендинг страница в пълна сила важат принципите на „рекламната идея“ и „дизайна който подкрепя тази идея“, те са описани в секция „ИДЕЯ“ в нашият уебсайт.

Важно условие за всяка лендинг страница е тя да зарежда бързо, за да се намалят отпаданията на посетителите, а главното маркетингово послание да е кратко и замислено така, че то да пробужда интереса към рекламирания продукт или услуга, на всеки посетител на рекламната страница. Рекламният текст, към страницата, трябва да е съобразен с аудиторията, пред която ще се рекламира.

изработка на рекламни лендинг уеб страници
Изработка на рекламни лендинг уеб страници

Вижте пълната информация за нашият нов A.I. план за реклама във фейсбук,
YouTube и Google на адрес: Facebook Ads Agency AdwayCreative – 1 New Advanced AI Plan. 

Тук ще откриете информация и за нашият 360o‎‎ РЕКЛАМЕН ПОДХОД.

РЕКЛАМНИ УЕБ БАНЕРИ (АНИМИРАНИ / СТАТИЧНИ)
за google и фейсбук реклама

Колко пъти сте кликвали върху уеб банер с визия, която ви е грабвала окото?

Онлайн рекламата с уеб банери гарантира, че ще привличе вниманието на всеки уеб потребител, който би имал интерес към рекламираният от вас продукт!

В рекламата най-често се използват статични и анимирани уеб банери.

Статичните банери, са удачни за използване, когато рекламната идея не изисква повече от една графика и едно рекламно послание.

Анимираните уеб банери от своя страна могат да представят няколко различни рекламни съобщения и по този начин да привлекат по-голям обем от потенциални купувачи на рекламирания продукт или услуга.

Уеб банерите за дисплейна реклама във фейсбук и google, може да се изработят в различни размери и да се разпространят в стотици уеб страници на различна тематика, които привличат голяма аудитория, поради интересното съдържание, което публикуват ежедневно.

изработка на рекламни уеб банери и анимации
Изработка на рекламни уеб банери и анимации

HTML5 УЕБ АНИМАЦИИ И ГРАФИКИ
за реклама във фейсбук и Google.

Попадали ли сте на анимирани уеб графики, в интернет пространството, които ви представят определена информация, по интересен за вас начин? А забелязохте ли как те успяват да задържат вашето внимание?

Уеб графиките и видео анимациите са един от най-интересните начини, да предадем определена информация и да задържим посетителите на вашата страница (т.е. да не я напуснат веднага, защото тя изглежда „скучно“, а и да не плащаме за реклама във фейсбук или google, която не може да постигне зададените цели)

Графиките са важни и за SEO оптимизацията на вашият уеб сайт. Те задържат посетителите в сайта ви, а това сигнализира на търсещите машини, че информацията която сте публикували е полезена за потребителите, което всъщност е един от основните ранкинг фактори.

Може да се изработват интерактивни и неинтерактивни анимирани уеб графики за реклама във фейсбук или други социални мрежи. Уеб игри, анимирани графики, и реализирането на различни нестандартни уеб идеии, са част от възможностите на HTML5 и CSS3.

изработка на анимирани уеб графики
Изработка на анимирани уеб графики

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ И ГЕНЕРИРАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ НА БАЗА ПРОВЕДЕНО ПРОУЧВАНЕ

Знаете ли защо някой сайтове излизат на първи позиции в Google а други не?

Трудно е да ви отговорим подробно на този въпрос, защото темата за SEO оптимизацията е обшира.

На кратко, всеки уеб сайт, трябва да има поне базова SEO оптимизация за да се индексира от търсещите машини (Google, Bing, Yahoo и др.) . Процесът на SEO оптимизация се състои в проучване на пазара и конкуренцията, в подбор на ключови думи, определяне на заглавни тагове, създаване на маркетингово съдържание, промотиране, изготвяне на обратни връзки към сайта и други.

Целта на оптимизацията (както и на всяка реклама във фейсбук, Google или YouTube ) е да „изведе“ сайта на по-предни позиции (например в Google) при търсене по определени ключови думи, и по този начин да увеличи органичния трафик към него.

Ние от рекламна агенция AdwayCreative работим в партньорство с най-добрите SEO агенции, за да можем да ви предоставим SEO услуги (комбинирани с генерираното рекламното послание, текст и идея) от най-високо ниво!

Писне на съдържание за оптимизация на сайт
Писне на съдържание за оптимизация на сайт

Вижте пълната информация за нашият нов A.I. план за спонсорирана google и фейсбук реклама на адрес: Facebook Ads Agency AdwayCreative – 1 New Advanced AI Plan. 
Тук ще откриете информация и за нашият 360o‎‎ РЕКЛАМЕН ПОДХОД.

КОПИРАЙТИНГ ИЛИ ГЕНЕРИРАНЕ НА РЕКЛАМНО СЪДЪРЖАНИЕ С ЦЕЛ SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Добавяте ли към отметките в браузъра, уебсайта в който сте намерили информацията, която търсите? 
Харесва ли ви, когато тази информация е написана и оформена по приятен за четене начин?

Копирайтинга представлява генериране на рекламен текст, целта на който е да класира уеб страницата на която е публикуван на предни позиции в търсещите машини (Google, Bing и други).
Това може да се случи само когато, този текст има стойност за поребителите (с други думи, наистина да е информацията, от която те имат нужда а не само да е просто статия с много думи.)

За разлика от изготвянето на рекламния текст, тук целият процес се извършва изцяло от копирайтъра без включването на екипа участвал в процеса на проучване и изграждането на визиите за дадена реклама във фейсбук, google или по принцип.

Изискванията за писане на текст, който трябва да класира на по-горени позиции, определена страница се различават от изискванията за изготвяне на рекламен текст.

При копирайтинга, част от изискванията са следните:

 • Използване на определен брой думи. ( важно при създаването на CTA за фейсбук реклама или Google /  Youtube реклама )
 • Използване на определени ключови думи и фрази.
 • Текста трябва да е напълно различен от съществуващите текстове на тази тема в уеб.
 • Проучване на публиката ( какво точно, би търсила тя, когато въведе определена ключова дума в търсачката )
 • Използване на редица технически похвати (главно „видими“ за търсещите машина а не за читателите)
 • Използване на похвати, които имат за цел да задържат вниманието на читателите.
 • Използване на рекламни видеа и/или на уеб графики и анимации

Вижте част от нашите
реализирани проекти

ТЕКСТОВА ОНЛАЙН РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙСБУК, GOOGLE И ДРУГИ РЕКЛАМНИ МРЕЖИ ( PPC )

Колко често кликвате на първия резултат в google? А знаете ли че е напълно възможно да сте кликнали върху текстова реклама?

Целта на текстовата онлайн реклама е, вашият сайт да излиза на първи позиции в google*, по определени от вас ключови думи..

 • Използването на този вид реклама е удачно когато:
 • Вашият сайт е в процес на SEO оптимизация, и желаете през това време да е на първа страница в google.
 • Дадена лендинг страница, трябва да достигне до потребителите веднага.
 • Сайта ви не излиза на първа страница в google и за момента не инвестирате в неговата SEO оптимизация.
 • Желаете уеб сайта ви (фейсбук станицата, при реклама във фейсбук) да има много нови посещения.
 • За скоростно страртиране на вашият бизнес, и други.

Може сами да реализирате PPC кампания, като се регистрирате в Google Ads и създатете вашето рекламно съобщение.
Ако не разполагате с опит и не знаете, как успешно да реализирате кампанията, възвращаемостта ви ще е ниска, а разходите ви ще се увеличат.

За всеки, който желае професионално изготвени и замислени рекламни кампании, ние сме насреща.

За да създадем само 1 рекламно послание за PPC кампания, ние преди всичко тестваме десетки различни послания и идеи, като целта ни е да подберем най-добрите.

Крайната ни идея е да изградим фейсбук реклама, която да привличе вниманието на правилната публика и по този начин да намалим вашите разходи и да увеличи вашите печалби.

Рекламирането по правилния начин и пред правилната аудитория, води до по-малко напразно направени кликове и повече продажби. А това води до по-малко инвестирани средства и по-голяма възвращаемост на инвестицията.

*В някои случаи е удачно, да не се таргерира първа позиция, а втора или трета.

разработка на интернет реклама в google и facebook
Разработка на интернет реклама в google и facebook

Вижте пълната информация за нашият нов A.I. плана за спонсорирана google и фейсбук реклама на адрес: Facebook Ads Agency AdwayCreative – 1 New Advanced AI Plan.

Тук ще откриете информация и за нашият 360o‎‎ РЕКЛАМЕН ПОДХОД.

Всяка YouTube, Google и фейсбук реклама, може да има различна от посочената в пакетите цена.
За оферта, моля използвайте нашата контактна страница, изпратете имейл на Ad@adwaycreative.eu
или позвънете на 0988 958 234.