рекламни проекти AdwayCreative

Вижте нашите
последни рекламни проекти

в нашият нов уебсайт.

Студио за рекламни услуги и графичен дизайн AdwayCreative

графичен дизайн на етикет за червен хайвер

Графичен дизайн на етикет за червен хайвер R.A. [2020]

ПЪСТЪРВА, ГОРБУША И КЕТА

Този първокласен графичен дизайн на етикет за червен хайвер е ясен, чист, завладяващ и изключителен. Визията е пълна с някои много артистични идеи.

Може да разгледате проекта в нашията нов уеб сайт www.AdwayCreative.eu

Дизайн на експо щанд за ОББ Интерлийс

ОББ Интерлийз – Автомобилен Салон София [ Октомври 2019 ]

ЕКСПО ЩАНД, ВИДЕО, ПОКАНИ, ЕТИКЕТИ ЗА ВИНО - ВСИЧКО В ЕДИН СТИЛ.

Дизайн и изработка на  експо щанд за OBB Интерлийз от студио за графичен дизайн и реклама AdwayCreative.
Дизайна на този експо щанд е напълно изчистен от всички излишни елементи. Но ако се вгледате внимателно ще забележите, че подхода всъщност е уникален и изразителен, що се отнася до видимостта на рекламното послание и услугите които рекламира.

Дизайн на опаковка за черен хайвер

Дизайн на луксозна опаковка за черен хайвер BESTOFF [ Август 2019 ]

КОГАТО ТВОРИМ ЗА ПРОДУКТ ОТ ВИСОК КЛАС

Дизайна на тази опаковка за черен хайвер, разработихме с идеята, да вдъхва усещане за лукс. Лукс, който да отговаря на качеството на продукта който тя съдържа. Умелото съчетание на шрифтове, цветове и графики доведе до един отличен резултат за BESTOFFF България.

Дизайн на флаер ресторант Faborge

Ресторант Faborge "Царски обяд" - дизайн на рекламен флаер [Юни 2019]

СЕМПЪЛ, ЕЛЕГАНТЕН, ОПИСАТЕЛЕН

Всеки нов ресторант се нуждае от … нови клиенти. Ето защо с дизайна на този рекламен флаер, ние от студио за графичен дизайн и реклама AdwayCreative, решихме да покажем защо ресторант „Faborge“ трябва да бъде предпочитан избор за клиентите и какво прави ресторанта по-различен и по-добър.

Начална страница на онлайн магазин WinWines

Изработка на онлайн магазин за WinWines [ Юли 2019 ]

ОНЛАЙН МАГАЗИН С ЛЕСНА НАВИГАЦИЯ И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН. ОПТИМИЗИРАН ЗА SEO РЕЗУЛТАТИ.

Структурирахме началната страница на сайта, така че тя да представя по един красив, и същевременно функционален начин всичко, което предлага онлайн магазин WinWines.net.

Дизайн на рекламен щанд Totem Group

Дизайн на експо щанд - Тотем Груп [ Copis 2018 ]

ДЪЛБОЧИНА, ЦВЕТОВЕ И УДОБСТВО

Този експо щанд, привлича посетители на изложението от далечВисящи брандирани кубове, светодиодни реклами изложбени стени, цветни звукоизолационни мебели PONGS, големи текстилни рекламни банери и и голямо разнообразие от машини на D-GEN, EPSON, IMPULSA и BULLMER  бяха „оръжието“, което избрахме за да привлечем вниманието посетителите.

Дизайн на експо щанд за изложение

Дизайн на експо щанд - Кафина [ Италия 2018 ]

ПРОЕКТИРАН ЗА СРЕЩИ И ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ

Срещите са най-важната част за всеки изложител, нали? Това е времето, когато бизнесът / B2B или B2C / се случва. Ето защо нашият дизайнерски екип обръща специално внимание на срещите. 2 маси за срещи и 8 стола точно в средата на щанда. Най-горе виждате логото на Tezzoro, поставено там, за да което напомня за себе си (да, наблегнахме на луксозната марка кафе на фабрика „Кафина„!)

Дизайн на рекламни стени катедра и рол банер

Дизайн на рекламни експо стени - Ветлаб [ 2018 ]

ДИЗАЙН НА ЕКСПО СТЕНИ, КОЙТО ПРИДАВА УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТРАНСТВО.

Пефектна комбинация от TexSystems Vario изложбени стени и  изложбени маси Wave. Отличителния извит дизайн на стените, които подбрахме е основният фактор, който разграничи Ветлаб от конкурентите им на изложението.

Архитектурна 3D визуализация - видео

Архитектурна 3D визуализация в реално време [Воден павилион]

КРАСИВА АРХИТЕКТУРНА КОНЦЕПЦИЯ.

Това е сграда с ясен и отличаващ се дизайн с много свободно пространство. Тук посетителите могат да се насладят на прекрасния морски пейзаж. Към „Водния Павилион“ има специално проектиран паркинг, който отлично допълва дизайна на сградата. Красивите тополи, придават един завършен вид на концпепцията. Чудесно място за изложба за модерно изкуство.

рекламно знаме - Omega

Дизайн на рекламен флаг [ лодки Omega ]

ДИЗАЙН, КОЙТО РЕКЛАМИРА ВСИЧКО

Тъй като повечето рекламни знамена имат ограничено пространство за графики и фрази, което в повечето случаи е недостатъчно за имплементирането на повече от едно рекламно съобщение, решихме да подходим по нестандартен начин, който ни позволи да покажем 10 рекламни съобщения!

Дизайн на рекламен флаг - Go4Raw

Дизайн на рекламен плажен флаг [ Go4Raw ]

НА ПЛАЖА, ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ОСВЕЖАВАНЕ

Да, ние създадохме дизайна на флаговете с тази идея на ум. Ярки цветове, отличителни снимки на свежи плодове, водни пръски и великолепни фотографии на продуктите – това беше нашият начин да кажем на всички на плажа – „Елате и опитайте нашия нов, освежаващ и много вкусен био суров бар! :)“

дизайн на етикет за мармалад

Дизайн на етикет [ мармалад “Ябълкова градина” ]

СВЕЖ И ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Представете си този продукт на стелажите между други подобни продукти. Ще можете да го различите от далеч. Чистият бял фон се допълва изцяло от специалния тъмно зелен шрифт, който изработихме за да изпишем името на продукта.

Дизайн на етикети за вино Братанов

Етикети за вино [ изба Братанов. Частна резерва ]

ПРОЕКТИРАН ЗА ДА КОМУНИКИРА "КАЧЕСТВО".

Дизайн на етикети от студио за графичен дизайн и реклама AdwayCreative. Важно е да отбележим че, тези винени серии не се продават в магазините за вино. „Частна резерва“ са майсторските вина от най-висок клас, които само специалните клиенти на избата могат да опитат.

Дизайн на рекламен флаер за Hobby District

Дизайн на рекламен флаер [ Hobby District ]

ЧИСТ И ПОДРЕДЕН, С ВИДИМО РЕКЛАМНО СЪОБЩЕНИЕ

Тук целяхме рекламният флаер да улови вниманието на точно определената целева аудитория. Ето защо ние от студио за графичен дизайн и реклама AdwayCreative, съставихме и позиционирахме най-отгоре основното рекламно послание „Материали и стоки за хобисти„.

Дизайн на рекламно каре в списание

Дизайн на рекламно каре в списание [ Park&Fly ]

ПРИВЛИЧАЩА ВНИМАНИЕТО РЕКЛАМА В СПИСАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ АВИОЛИНИИ

За да е успешна рекламата на Park&Fly (паркинкг до терминал 1 и 2) разработихме рекламното съобщение „Паркирането до летище София никога не е било по-лесно!“.

Дизайн на корица на каталог

Дизайн на рекламен каталог [ Лодки Omega ]

ДИЗАЙН, КОЙТО ПРОБУЖДА СЕТИВАТА!

Графичният дизайн на заглавната страница „отвежда“ читателя на място сред природата, където той може да „почувства“ приятното усещане, да се намира на борда на тези висококачествен надуваеми лодки !

Изработка на видео презентация

Рекламна видео презентация [ Park&Fly ]

Улеснение за всички клиенти на Park&fly

С Park&Fly е лесно, но ние искахме да покажем това, което имаме предвид, по лесен за разбиране и не отнемащ много време начин. Възможност „A“ беше, разбира се, да „кажем“ на всеки клиент по отделно какъв е процеса на работа на паркинга … да, предположихте правилно – това щеше да е трудна задача.