Моб./Viber: 0988 958 234   Имейл: Studio@AdwayCreative.com   Skype: RollerAv.com   
Български BG English EN

The Gifts 2017. What inspires you? +200 нови предложения!

Повече от 2700 промоционални продукта, които ще удивят всеки! Иновативни и висококачествени подаръци за специални поводи и събития! 

HI!DEA - силата на рекламната комуникация.

380 страници с рекламни материали, разположени в 13 различни категории. Химикали, Технологии, Корк, Офис, Чанти, Пътуване, За вкъщи, Ключодържатели, Лични, Дрехи, Чадъри, За деца, За лятото.

COOL 2017 - още повече подаръци с любов!

Марката е на световният пазар от 1995г. В каталога ще откриете над 500 страници с рекламни материали разделени в 12 различни раздела (Be Creative, Писане, Офис и бизнес, Технологии, Чанти и пътуване, Дом и кухня, Деца и играчки, Ключове и инструменти, Спорт и развлечение, Здраве и красота, Текстил и Аксесоари) 

JHK - Испания

JHK – Испания е на пазара от над 20 години. Мисията на фирмата е да предложи на своите клиенти, висококачествени продукти на конкурентни цени. JHK непрекъснатото подобряват системите за управление на качеството и опазване на околната среда. 

В каталога ще откриете: тениски, поло суитчъри,полар, ризи, панталони и
якета и други, за мъже, жени и деца. 

James Harvest - САЩ

Марката James Harvest, е създаден в Чатануга, Тенеси, САЩ през 1988 г. Дрехите на марката са от изключително качество.  „James Harvest adds profile to your business!“

В каталога ще откриете: аксесоари, блузи, панталони, якета, шапки, ризи, горнища, топове, чнати, жилетки, поло блузи, плетива, тениски и други.

FARE - най-добрите рекламни чадъри!

Един добър разговор започва с времето. Защо ли? Защото едва ли има друга тема, която ни свързва толкова много. Това е и най-вероятно причината, поради която тези рекламни чадъри се ползват с такава широка популярност.

Printer Active Wear - САЩ

Printer Active , Швеция е модерна спортна линия, която комбинира високо качесто и добри цени. Марката предлага разноцветни водачи и стопери, които комбинирани с избрани облекла помагат за достигане на максимална цветова идентичност с Вашата марка.

Geffer - Полша “getting your ad dressed”

Компанията развива дейност от 1996 г. Всяка година Promostars разширява асортимента си според нуждите на клиентите. През 2013 те анонсираха GEFFER – най-новата колекция от рекламни дрехи. 

В каталога ще откриете над 120 различни модела рекламни дрехи с размери от XS до XXL в над четиридесет цвята.

Roly - Испания

Производство на спортен рекламен текстил от 1990г.
Целта на марката е да се поддържа винаги най-висок стандарт на качество.

В каталога ще откриете: тениски, анцузи, поло блузи, якета, ризи, бански, връхни дрехи, суитчъри, панталони, дъждобрани, чорапи и много други!