РЕКЛАМЕН ФЛАГ [ GO4RAW ] - ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

НА ПЛАЖА, ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ОСВЕЖАВАНЕ.

Да, ние създадохме дизайна на рекламните флагове взимайки тази идея в предвид.

Ярки цветове, отличителни снимки на свежи плодове, водни пръски и великолепни фотографии на продуктите – това беше нашият начин да кажем на всички на плажа – „Елате и опитайте нашия нов, освежаващ и много вкусен био суров бар! 🙂

Дизайн на рекламен флаг - Go4Raw
Дизайн на рекламен флаг - Go4Raw

ВЯТЪРА „РАБОТИ ЗА НАС“

Когато вятърът развява рекламните флаговете, тяхното вибриращо движение подчертава допълнително „освежаващото усещане, което искаме да пресъздадем.

Ако поставим знамената в градска среда, те също ще привлекат вниманието на пешеходците, защото тяхната визия напомня на всички за плажа, пясъка и морето.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Летните рекламни кампании, които използват, красиво изглеждащ рекламен флаг, винаги постигат успех и повишават многократно разпознаваемостта на марката.

 ОЩЕ ЗА НАШИТЕ ФЛАГОВЕ:

Нашите рекламни знамена имат хидрофобна обработка, която ги прави издръжливи на лоши атмосферни условия. С други думи, не хващат мухал и плесен.
Благодарение на UV защитените ни мастила, цветовете се запазват живи и ярки за дълъг период от време.

go4raw logo

ЗА GO4RAW

Екипът на Go4Raw е съставен от хора, които имат отношение към здравословното хранене и начин на живот. Фирмата се стреми към непрекъснато усъвършенстване, с постепенно увеличаване на производствените им мощности.

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ ЗА ПЕЧАТНАТА РЕКЛАМА
„Рекламирането е продаване в печатните издания.“ Даниел Скор

Може би това е един от най-старите начини за реклама, но е и този, който се е доказал с времето. Предимствата на печатната реклама са многобройни. Основните са ефективното управление на разходите и възможността посланието да се насочи към читатели с определени интереси.
Нека не пренебрегваме и факта, че на страницата на която е публикувана Вашата реклама, няма други конкурентни реклами.

Вижте повече информация за печатната реклама може да откриете в страница „Печат“ от нашия уеб сайт.