Fraud Blocker

Реклама и Брандинг - агенция AdwayCreative, София, България

Брандингът е свързан с диференциацията. Не е достатъчно да сте „също толкова добри“, колкото и конкуренцията.
Трябва да сте по-добри.

"Професионалисти, с креативно мислене и поглед върху нещата. Препоръчвам на всеки, който държи на стила и спазените срокове! "

ДОБРИЯТ БРАНД

е правопропоционален на успеха в продажбите.

Работещият бранд е стратегическата игра на символи и слоган, които да отвеят конкуренцията и да изведат името на Вашия бизнес в съзнанието на потребителя.

Брандинг агенция AdwayCreative може да създаде символ, който да се асоциациира с душевна реалност на Вашия бизнес и да оформи слоган (рекламното изречение), с което да Ви запомнят.

Стигнете висотите в бранша на своя бизнес с нашето сътрудничество.

Реклама и Брандинг - агенция AdwayCreative, София, България​
какво е брандинг

КАКВО Е БРАДНИНГ?

Брандингът е създаването и популяризирането на последователен набор от ценности, атрибути и индивидуалност във всички аспекти на бизнеса. 

Целта на корпоративното брандиране е да се създаде силен имидж на марката, който може да се прилага в различни медийни форми, включително визитни картички, реклами, табели, уебсайтове и дори мобилни приложения.

СИЛНА МАРКА

За да създаде силна марка, компанията трябва да разбере собствените си ценности и след това да разработи всички аспекти на марката си така, че да отразяват тези ценности.

Силната стратегия за корпоративно брандиране е в състояние да увеличи продажбите на компанията, познаваемостта на марката, морала на служителите, лоялността на клиентите и да намали разходите за привличане на нови клиенти.

Накратко, брандингът е съществена част от успеха на една компания. 

Той е съвкупност от Интерес, Желание и Действие.

брандинг елементи - за по силна марка

СЪВСЕМ Нови в света на брандинга?

Брандинг агенция AdwayCreative, София, България, може да ви помогне да започнете с дизайн на лого или визитна картичка, направени от един от нашите талантливи дизайнери. Ако вече имате лого или корпоративна идентичност, но искате да ги актуализирате, ние ще се погрижим и за това!

Поговорете с нас за това какво можем да направим за вашия бизнес още днес!

елементи на брандинга

КОМПОНЕНТИ

Внимание: Не можете да изградите успешна компания без брандинг. Имайте предвид, че качеството на Вашите продукти/услуги не може да компенсира отсъствието на добър бранд.

Интерес: Брандът е най-важният аспект на всяка компания. Той е това, което отличава вашата компания от конкурентите. Брандингът ви определя вашия имидж на пазара и това е начинът, по който клиентите виждат вашата компания (и вас).

Желание: Марката е всичко, което мотивира хората да купуват определени продукти или услуги. Тя е причината, поради която клиентите избират един продукт вместо друг, една услуга вместо друга или един уебсайт вместо друг.

Действие: Важно е да планирате предварително стратегията си за брандиране. (Вашето лого, слоган, цветова схема и т.н.)

БРАНД БУК

Ръководствата за марките предоставят контекст за целите на компанията, нейната култура и отношението й към клиентите.

Когато инвестирате в изработката на брандинг е важно да създадете книга с насоки, за да сте сигурни, че всички дизайнери и агенции с които ще работите, ще използват правилния шрифт, цвят и лого по правилния начин.

Целта на тази книга е да насочва компанията през процеса на брандиране и да създаде последователен имидж в цялата компания.

Тъй като все повече компании пренасочват своите маркетингови усилия към социалните медии, ръководствата за брандове стават по-важни от всякога.

Бранд бука може да бъде създадена от брандинг агенция или от самата компания.

бранд бук - brand book