Печатна реклама. Рекламиране в пресата.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА
и рекламиране в пресата

 

ДИГИТАЛНО ОТПЕЧАТВАНЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Дигиталния печат е подходящ за отпечатване на малък брой рекламни материали. Поняга се използва и за по-големи тиражи, които трябва да се отпечатат в рамките на 1 или 2 работни дни, но цената в този случай е с пъти по-висока от цената на офсетния печат.

След отпечатването, извършваме допълнителни довършителни процеси като ламиниране, биговане, сгъване, залепване, изрязване и други.

ПЕЧАТ НА НОВ ТИП ВИЗИТНИ КАРТИЧКИ

печат на луксозни визитки с лазерно изрязване
печат на луксозни визитки с лазерно изрязване

НОВО! ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СВЕТЕЩО РОЗОВО МАСТИЛО

Печат със светещо флуоресцентно розово мастило
Печат със светещо флуоресцентно розово мастило

„Следващото“ в печатната реклама е тук!

С новото електриково розово мастило, отваряме вратите на нов творчески свят за вашите рекламни идеи!

Новият електриков розов цвят може да бъде отпечатан като единичен или пети цвят в комбинация с цветовете от гама CMYK. Също така, това ново мастило позволява допълнителни вариации в стойностите на наситеността на цвета. Това създава безкрайно разнообразие от нови и нестандартни цветови комбинации за Вашия дизайн.

Можем да отпечатваме „светещото розово“ върху всички видове носители, с размери до 700x500mm, което ви дава свобода да направите повече! Без значение дали имате нужда от плакати, пощенски картички, брошури, кутии и опаковки, етикети, стикери или менюта.

Светещия розов печат, значително ще подобри впечатлението което ще оставят Вашите печатни рекламни материали!

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ ЗА ГОЛЕМИ ТИРАЖИ

Когато ви е необходимо да отпечатате големи тиражи (1000 и повече броя) рекламни материали (флаери, брошури, постери и други), най-бюджетното решение, което можем да ви предложим е офсетния печат.

Още един плюс на тази технология е възможността допълнително да оптимизирате разходите си, чрез използването на по-малък брой цветове (например само един или два).

Различните видове хартия, които може да се използват са: вестникарска (80гр), флаерна (130гр хром гланц) и луксозна (250гр / 350гр мат или гланц).

Сроковете в повечето случаи са кратки ( в порядъка на 4-5 работни дни ), като разбира се, могат да вариарат според големината на тиража.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ЗА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА РЕКЛАМА

Препоръчваме този тип печат, когато е необходимо вашето рекламно послание да бъде отпечатано в голям размер.

Например във външната реклама, най-разпространен е печата върху винил, меш, текстил, беклит, фолио за брандиране на автомобили и витрини и други.

Във вътрешната реклама, широкоформатния печат може да се използва за отпечатване на рекламни банери, тапети, плакати, картини (печат върху канаваца), декорации и други.

Широкоформатен печат и външна реклама
Широкоформатен печат и външна реклама

ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ РЕКЛАМНИ СЪОРАЖЕНИЯ

Използваме ги когато вашата рекламата трябва да се позиционира на точно определено място.

В тази категория попадат всички външни и вътрешни рекламни конструкции, като например табели (светещи и несветещи), флагове, тенти, чадъри, билборди, конструкции за монтиране на винил, експо щандове, пуфове, декорации, реклама върху автомобили и витрини, държачи за брошури, експо стени, рол банери и други.

ПРОМОЦИОНАЛНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Когато желаете да направите подарък на ваш клиент, рекламните материали са най-доброто решение.

Рекламен материал е всеки предмент, на който е отпечатано вашето лого и/или рекламно послание. Едни от най-често търсените рекламни материали са химикалите, външните зарядни устройства, флашките, запалките, торбичките, бележниците, магнитите и други.

Броя на рекламните материали, от който може да избирате надхвърля 5000.

TEXSYSTEMStm  – СИСТЕМА ЗА ЕКСПО ЩАНДОВЕ

TexSystemstm е нашият избор за при изработката на изложбени щандове. Ние, (както и всички наши клиенти) се възхищаваме на отличното качество, функционалността и големия брой конструкции които могат да се изградят.

TexSystemstm e подходящ за производство на малки, средни и големи щандове за изложения, както и за изработване на текстилни рамки, банери, изложбени стени, едностранни и двустранни осветени кутии, кубични форми и други.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛЕН ПЕЧАТ
3.3 МЕТРА И 6 ЦВЯТА

Бъдете готови да се впечатлите от изключителното качество на печат на текстил, което ви предлагаме! Нашата Teleios Grande / H6 широкоформатна машина за печат на текстил може да възпроизвежда разширена цветова гама с много богат черен цвят, отлични рубинено червени нюанси, кралско лилаво , флуоресцентни жълти и розови цветове, които почти никоя друга сублимационна машина за печат не може да отпечата!

Изумително качество на печат на текстил

Благодарение на най-новите печатащи глави на Ricoh, вече е възможно истинското пресъздаване на сивата скала (7pl / dot. 8) с изключителната резолюция от 600dpi! Печатащите глави на Ricoh разполагат с невероятните 1280 дюзи на цвят, което позволява печат със много висока скорост – до 185 кв. м / ч (а ние можем да допълваме мастилата, докато печатът е в процес!). По този начин можем да изпълним вашите проекти и да доставим крайния продукт в кратък срок.

Нашият Teleios може да отпечата директно дори и най-претенциозния дизайн, върху домашен текстил, рекламни дисплеи (в съчетание с технологията TexSystems), рекламни знамена, едностранни и двустранни светещи кутии, покривки за маса, банери , палатки и др.

* Директния печат върху текстил не изисква прехвърляне на хартия и сублимация!

DIGICUTtm – СИЛАТА НА ЛАЗЕРА

Вече е възможно да реализирате най-смелите си рекламни идеи благодарение на иновативната лазерна технология Digicut! Да, тази лазерна технология реже най-фините форми, без да е необходима режеща матрица!

Съчетава ли се с други технологии за печат?
На практика нямаме почти никакви ограничения! Можем да комбинираме технологията с други печатни технологии, като горещо щамповане, UV лак, ситопечат и т.н.

 

Гравиране на хартия + биговане + микро перфорация?
Може да не сте чували за тази „комбинация“, защото доскоро не съществуваше. Днес отговорът е да, сега е възможно! И не само, че е възможна, но лазерът може да отреже, бигова, микро перфорира и да гравира само за един пас!

 

Ползата от тази иновация е изцяло за вас!
Тя ни дава възможност да ви предложим по-кратки срокове за производство на големи и малки тиражи печатни материали, а също и да ви дадем по-добри цени!

 

А възможностите за персонализиране?
Разбира се! Директно от CSV файл, което означава, че можем да персонализираме не само имена, но и различен тип променлива информация, като контакти, адреси и други!

SCODIXtm – НОВОТО ПРИ ЛУКСОЗНИЯ ПЕЧАТ

Представяме ви  Scodix  –  новата технология за луксозен печат, която може би, все още не знаете!

Какво може да направи Scodix за вас?  Ето списък:

Дигитален релефен ефект!
(до 250 микрона – т.е. 100 пъти по-висок от селективния UV лак)

Когато става въпрос за луксозни щампи, ефектът на релефния лак се забелязва веднага, защото изглежда страхотно! Прецизността на технологията позволява всички нестандартни творчески идеи да бъдат реализирани с релефен лак! Можем да имаме 100 микрона лак на едно място, увеличавайки се постепенно до 250 микрона.


Горещо печат с метално фолио в реално време!
без да е необходима матрица

Дългият и скъп процес, включващ създаването на различна матрица за различни дизайнерски елементи, вече е препоръчителен само когато решите да отпечатате огромно количество рекламни материали. Когато се нуждаете от малък, среден и голям обем, технологията за нанасяне на фолио в реално време (злато, сребро, мед и др.) е новият претендент за титлата „високо качество и отлична цена“. С тази технология дори и най-дребните метално изглеждащи елементи не са трудни за възпроизвеждане!


Цифров UV лак.

или цифрово пресъздава ефекта на традиционния плосък лак, но без да е необходимо време за настройка на машината.

Технологията е по-рентабилна и превъзхожда традиционния UV печат, и може да пресъздаде дори най-взискателният дизайн!


Цифров метален ефект.

Това е иновативна технология за метално оцветяване, използвайки само цветовете CMYK!

Технологията елиминира необходимостта от печат с фолио. Най-добрият избор, когато става дума за малки и средни количества рекламни материали, пакети, каталози и др.