ОББ ИНТЕРЛИЙЗ - АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ [ ОКТОМВРИ 2019 ]

ИДЕЯТА ЗАД ДИЗАЙНА.

Както забелязвате, дизайна на този експо щанд е напълно изчистен от всички излишни елементи. Но ако се вгледате внимателно ще забележите, че подхода всъщност е уникален и изразителен, що се отнася до видимостта на рекламното послание и услугите които рекламира.

ЦВЕТОВЕТЕ НА ЩАНДА.

Решихме да използваме сини и бели цветове, които да си подхождат с цветовете на логото на ОББ Интерлийз. Разбира се опитахме много различни комбинации, но избрахме тази, защото беше „най-изчистеното“ възможно решение за този корпоративен дизайн.

ШРИФТА КОЙТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

След безброй тествания, решихме да използваме шрифт от фамилията A_Avanta. Този не серифен шрифт, ни спечели с неговият напълно изчистен дизайн, който напълно съответстваше на нашата идея за визията.

ШРИФТА НА СЛОГАНА

Тук решихме да използваме букви, които изглеждат като ръчно написани. Този подход отличи слогана от целия дизайн на щанда. Разположихме слогана на задната голяма стана, за да служи като фон за фотографии.

ОББ Интерлийз - Експо щанд. София Автомобилен Салон 2019
ОББ Интерлийз - Експо щанд. София Автомобилен Салон 2019

НЕКА ПОГЛЕДНЕМ ОТ БЛИЗО.

Ето по-детайлен списък с елементите от дизайна.

  • 5 различни икони
  • Главното рекламно съобщение „Финансов и оперативен лизинг в Лева и Евро“
  • Слоган „С теб, през целия път“
  • Фотографията на пътя, като допълнение към слогана
  • 3D пешеходна пътека за фотографски цели.

ДИЗАЙНА НА ИКОНИТЕ

Дизайна на иконите е семпъл и красив. Използвахме най-изчистената и отличителна опция за дизайн – КРЪГ, с векторна графика в средата. Комбинирахме иконите със шрифт от фамилията A_Avante.

Използвахме кръга, защото се връзва най-добре с логото на ОББ Интерлийз

Разположихме иконите на възможно най-високото ниво на рекламните стени за да бъдат видими от голямо разстояние. 

 

ГЛАВНОТО РЕКЛАМНО ПОСЛАНИЕ

„Финансов и оперативен лизинг в лева и евро“ разположихме от ляво на по-малката експо стена. По този начин, успяхме да го отличим от останалата част от щанда.

На същата стена разположихме единствено 5те икони с услугите, които ОББ желаеше да рекламира.

Рекламна стена ОББ Интерлийз

Рекламна стена – ОББ Интерлийз

СЛОГАНА И СНИМКАТА НА ПЪТЯ

Слогана и изображението на пътя разположихме на по-голямата, светеща рекламна стена с размер 4х2,5м. Слогана „С теб през целия път“ комбинирахме с внимателно подбрано изображение на път. „Заедно“ те  умело комуникират рекламното послание на щанда. 

3D ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА

Нашата идея тук? Интересната снимка която всеки ще иска да запази. А Рекламното съобщение ще присъства на нея.

3D пешеходна пътека ОББ Интерлийз

3D пешеходна пътека – ОББ Интерлийз

ДИЗАЙНА НА КОЛОНИТЕ

Разработихме визията на рекламните колони в същия стил, в който е и самия експо щанд. Интересното е, че ако погледнете колоните от различен ъгъл, ще забележите интересна оптична илюзия, която показва как пътя продължава в посоката си. 

Намерихме този начин на дизайн, по-интересен от стандартния.

ДИЗАЙНА НА ПОКАНИТЕ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО

Всъщност създадохме 3 вида покани. 2 за изпращане по имейл и 1 печатна версия. Визията на поканите разработихме в пълна хармония с визията на щанда. 

Печатната версия на щанда, изработихме в размер 12х12см (сгънат вариант)

Дизайн на експо щанд за ОББ Интерлийс

3D проект на щанда – ОББ Интерлийз

30 СЕКУНДНА РЕКЛАМНА ВИДЕО СЛАЙДШОУ ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Създадохме дизайна на рекламното клипче, отново в пълна хармония с визията на щанда. В рекламното клипче включихме анимация на логото и 5 различни анимирани слайда с внимателно подбрани изображения на автомобили.

Всъщност кадрите, които разработихме, се появяват и заминават от клипа, флуидно и последователно. Поради тази причина, ако се загледате ще забележите, че клипчето е по скоро слайдшоу, изглеждаща анимация. 

ВИНА ОТ ИЗБРА БРАТАНОВ.

Радваме се да разберем, че ОББ Интерлийз са избрали да работят с други наши клиенти – винарска изба „Братанов“ За нас беше радост да създадем рекламен етикет за вино за целите на UBB friends day. 

Дизайн на рекламни етикети за вино

3D проект на щанда – ОББ Интерлийз

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Какво целим?
Целта ни е преди всичко, да изведем предимствата на вашият продукт, които го правят по-добър (и/или различен) от конкурентните в тази област

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.