ВИДЕО РЕКЛАМА, ВИДЕО КЛИПОВЕ И АНИМИРАНИ ПРЕЗЕНТАЦИИ

РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ И ПРЕЗЕНТАЦИИ
за реклама във фейсбук и youtube

Изработка на видео реклама за Miriam Swimwear USA. / 2020 /  Вижте повече на www.AdwayCreative.eu

Изработка на видео реклама за реклама във фейсбук и Youtube – TrendyTex .shop

Изработка на видео реклама за реклама във фейсбук и Youtube – AdwayCreative Facebook Marketing

Изработка на видео реклама за реклама във фейсбук и Youtube – Miriam Swimwear 2021

Когато влезете на дадена уеб страница, на която има много текст, снимки и видео, гледате ли първо видеото?

Понякога, най-добрият начин за предаване на вашето рекламно послание е чрез рекламните видео клипове (или чрез анимираните уеб графики). Това е така защото една рекламна статия, която би отнела 10-15 мин. време за четене, може да се замести успешно (или да се допълни) с кратка видео презентация, която може да представи същия обем информация, но за много по-кратно време, което от своя страна, ще доведе до по-голяма възвращаемост на направената от вас рекламна инвестиция, защото процент на отпаднали посетители на вашата рекламната страница ще е многократно по-малък.

Пример 1: една видео демонстрацията на продукта, който предлагате, ще увеличи вашите продажби, защото тя ще помогне на вашите потенциални купувачи да ви се доверят по-лесно и ще им покаже как продукта, който рекламирате може да е полезен за тях.

Пример 2: когато става дума за онлайн услуга, видео демонстрацията освобождава потребителя от предприемане на стъпки, които биха го спряли да се запознае с услугата, която предлагате (изтегляне на софтуер, регистрация и други). По този начин, шансовете да направите продажба, се увеличават многократно.

Изработка на видео реклама за Youtube и Facebook. Вижте повече на www.AdwayCreative.eu
( Представя нашата нова услуга за реклама в социалните мрежи и Google – Social Jump Advanced )

Изработка на бизнес видео презентация. Вижте повече на www.AdwayCreative.eu

Заснемане, изработка и постобработка на видео реклама за ресторант Faborge, София ( сега, Orbita Grill + изработка на уебсайт (версия без звук) )

Изработка на видео рекламна презентация за Park and Fly – София.
( Бранда, достигна висока разпознаваемост на пазара. Вижте какво още направихме за тях на този линк  )

Заснемане на висок клас демо презентация за Panasonic.
( Място на заснемане – Руски Национален Музей )

Изработка на 3D  видео реклама за  TexSystems, България.
( включва изработка и фотореалистично рендиране на 3D модели )

АКТЬОРИ И ГЛАСОВИ ТАЛАНТИ

Не всеки е фотогеничен и не всеки има тембър на гласа, който е подходящ за озвучаване на рекламен клип. Когато рекламното видео изисква участието на определени типажи и/или да бъде узвочено с подходящ глас или гласове, на помощ идват актьорите и гласовите таланти.

Те правят възможно представянето на рекламата идея, по начина по който е замислена тя.

ПОСТ ПРОДУКЦИЯ

Целта на този процес е да предаде завършен вид на финалното рекламно кличе. Процеса включва подреждане на заснетите кадри в определен ред, корекция на цветовете (за да бъдат по-въздействащи), добавяне на допълнителни визуални ефекти, озвучаване и други.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

Дроновете ни развързаха ръцете и въображението за генерирането и реализирането на много нови и успешни рекламни идеи!

Неповторимите въздушни кадри, които до скоро можеха да бъдат направени само с хеликоптер, и то на много висока цена, вече може да бъдат уловени, и то в най-висока резолюция с помощта на дрон.

Заснемането на рекламно видео с дрон на последък става все по-популярен и предпочитан метод от нашите клиенти. Защо? Поради ред причини. Главната е бързината с която се случва всичко, обикновенно в рамките на ден или два. Другите са неповторимото качество на рекламния клип и не високата цена за изработката му.

Разбира се, нека не забравяме и това че за разлика от досегашния начин на заснемане на въздушно видео, дроновете са малки и „интелигентни” . С други думи те ни позволяват да заснемен от нови ъгли и да покажем по нов начин всичко, което е било показвано до момента с помоща на хеликоптер. Малките пространства, снимките от ниска височина и техниките на заснемане, които до скоро са били невъзможни за реализиране, вече са в миналото.

Неблагоприятното време също не е фактор който ще ни забави драстично и който ще увеличи многократно цената за изработка на Вашата неповторима „въздушна реклама”!

Това не е точно, видео реклама, но ние сме отворени за всякакви идеи!

РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВИДЕОТО – HD / FHD / UHD

Всяка видео резолюция, си има своите предимства и недостатъци. Например при реклама в YouTube, резолюция от HD 720p ще зареди най-бързо и по този начин ще намали отпаднанията на посетителите на рекламната страница. От друга гледна точка, UHD 4K формата, към момента е най-детайлния, който може да се използва и е препоръчителен главно за телевизионна реклама. Негов недостатък са големите размери на видео файловете, което ги прави неподходящи за записване в рекламни материали като USB флаш памети.

Също можем да изработваме и анимирани архитектурни 3D визуализации.

МУЗИКА И ЗВУК ЗА ВИДЕО РЕКЛАМА
ВЪВ ФЕЙСБУК И YOUTUBE

Предполагаме, че сте запомнили музиката на някоя от телевизионните видео реклами, които сте гледали?

Да, музиката е важен фактор за всяка видео реклама но все пак, много хора, които създават видео съдържание,пренебрегват потенциала на това “оръжие”.

Правилно избраната музика придава завършен вид на всяко рекламното видео и също така формира цялостното настроение на клипа.

Важно е да се отбележи, че музиката трябва да допълва рекламното послание и идея, но същевременно трябва да отговаря и на очакванията на целевата аудитория *, защото когато хората уловят стила, който харесват, те ще отговорят по-позитивно на маркетинговото съобщение, което се опитваме предадем.

* Ако, разбира се, публика пред която ще рекламираме е смесена (т.е. ще харесва различни стилове музика), тогава трябва да се спрем на музикална тема, която всеки ще намери за добра.

Кой е най-популярният начин да намерите лицензирана музика за вашата видео реклама?

Няма пълен отговор на този въпрос. Зависи най-вече от рекламния ви бюджет. За големите рекламни продукции предпочитаме да работим с висококвалифицирани композитори и музиканти, но когато става дума за “добро качество и цена”, използваме готови висококачествени звукови библиотеки, като например:

http://www.bedtracks.com
https://www.premiumbeat.com
https://www.bensound.com и други.