ДИЗАЙН НА РЕКЛАМНИ СТЕНИ ЗА ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ [VETLAB 2018]

УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТРАНСТВО.
За да достигнем до „перфектната комбинация“ от рекламни стени и катедри, тук се спряхме на системите TexSystems Vario и Wave .
Извитият дизайн на тази стена и катедра, веднага отличи Vetlab от конкурентите на изложението!

ДА СПРЕМ ПОГЛЕДА, ТАМ КЪДЕТО ЖЕЛАЕМ.
Ако очите ви преди всичко виждат продуктите в центъра на търговската стена, това означава, че сте видели, това, което нашите клиенти рекламират.

Дизайн на рекламни стени катедра и рол банер
Дизайн на рекламни стени катедра и рол банер

РЕКЛАМНИ СТЕНИ С

Открояващите се цветове на X-frame банерите на Stangest и Tropical , добавиха отличен завършек на изложбената композиция, като същевремено представят по един отличен начин продуктите на съответните брандове.

 

ИЗБРАХМЕ TEXSYSTEMS

Да, това е любимата ни дизайнерска система за изложения. Идеална е за изработване на текстилни рамки, банери, рекламни стени, изложбени щандове, неправилни форми, едностранни и двустранни осветени кутии и кубични форми и др.

ПОВЕЧЕ ЗА ПЕЧАТНАТА РЕКЛАМА
„Рекламирането е продаване в печатните издания.“ Даниел Скор

Може би това е един от най-старите начини за реклама, но е и този, който се е доказал с времето. Предимствата на печатната реклама са многобройни. Основните са ефективното управление на разходите и възможността посланието да се насочи към читатели с определени интереси.
Нека не пренебрегваме и факта, че на страницата на която е публикувана Вашата реклама, няма други конкурентни реклами.

Вижте повече информация за печатната реклама може да откриете в страница „Печат“ от нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.