ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА РЕКЛАМЕН ЩАНД ЗА TOTEM GROUP [ COPIS 2018 ]

ТОЗИ ЕКСПО ЩАНД, ПРИВЛИЧА ПОСЕТИТЕЛИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ОТ ДАЛЕЧ.

Висящи брандирани кубове, светодиодни реклами изложбени стени, цветни звукоизолационни мебели PONGS, големи текстилни рекламни банери и и голямо разнообразие от машини на D-GEN, EPSON, IMPULSA и BULMER бяха „оръжието“, което избрахме за да привлечем вниманието посетителите към този рекламен щанд.

Всъщност оборудването, което Totem Group (официален представител и вносител) желаеха да представят на Copis 2018.

Дизайн на рекламен щанд Totem Group
Дизайн на рекламен щанд Totem Group

НАШИЯТ ПОДХОД И ИДЕЯ?
Разработихме визията на този рекламен щанд, като заложихме на топли и ярки цветове за да създадем една истински уютна атмосфера, която всеки посетител можеше да почувства.

С ВНИМАНИЕ КЪМ БИЗНЕС СРЕЩИТЕ.
Бизнес срещите са важни за всеки изложител и въпреки, че изложбеният щанд беше голям но и с много оборудване, за нас предизвикателството бе да изградим кът, в който да разположим две специализирани бизнес маси и осем стола.

Дизайн на изложбен щанд TotemGroup
Дизайн на изложбен щанд TotemGroup

СИСТЕМАТА PONGS ИДВА НА ПОМОЩ.
Решихме да използваме звукоизолационните мебели на PONGS, за да изградим две обособени места за срещи, които  „заобиколихме“ с шевните машини Arache Hexa и Impulsa.

Достигнахме до това решение след много предварителни 3D тестове.

СКЛАД ЗА СЪХРАНЕНИЕ.
Всеки изложбен рекламен щанд се нуждае от място за съхранение на артикули, които посетителите не трябва да виждат. Всъщност, складовете са основно изискване към всеки един експо щанд.

Ако погледните снимката отново, ще забележите колона, брандирана с логото на Totem Group и Pongs. Да, тази колона всъщност е и скрит склад с размер 1,5х1,5 метра с много вътрешни рафтове за съхранение.

TEXSYSTEMS – СИСТЕМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ЩАНДОВЕ ЗА ИЗЛОЖЕНИЯ

TexSystems е нашият избор когато става дума за дизайн и изграждане на изложбени щандове. Тя ни позволява да конструираме от малки до големи щандове. Също позволява щандовете да се сглябяват и разглобяват бързо.

Тази система също е идеална и за производство на текстилни рамки, банери, изложбени стени, неправилни форми, едностранни и двустранни осветени кутии, кубични форми и др.

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.