ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА РЕКЛАМЕН ПЛАЖЕН ФЛАГ [ GO4RAW ]

НА ПЛАЖА, ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ОСВЕЖАВАНЕ.

Да, ние създадохме дизайна на рекламните флагове взимайки тази идея в предвид.

Ярки цветове, отличителни снимки на свежи плодове, водни пръски и великолепни фотографии на продуктите – това беше нашият начин да кажем на всички на плажа – „Елате и опитайте нашия нов, освежаващ и много вкусен био суров бар! 🙂

Дизайн на рекламни флагове Go4Raw
Дизайн на рекламни флагове Go4Raw

ВЯТЪРА „РАБОТИ ЗА НАС“

Когато вятърът развява рекламните флаговете, тяхното вибриращо движение подчертава допълнително „освежаващото усещане, което искаме да пресъздадем.

Ако поставим знамената в градска среда, те също ще привлекат вниманието на пешеходците, защото тяхната визия напомня на всички за плажа, пясъка и морето.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Летните рекламни кампании, които използват, красиво изглеждащи рекламни флагове, винаги постигат успех и повишават многократно разпознаваемостта на марката.


И ОЩЕ ЗА НАШИТЕ ФЛАГОВЕ:

Нашите рекламни знамена имат хидрофобна обработка, която ги прави издръжливи на лоши атмосферни условия. С други думи, не хващат мухал и плесен.
Благодарение на UV защитените ни мастила, цветовете се запазват живи и ярки за дълъг период от време.

ЗА GO4RAW

Екипът на Go4Raw е съставен от хора, които имат отношение към здравословното хранене и начин на живот. Фирмата се стреми към непрекъснато усъвършенстване, с постепенно увеличаване на производствените им мощности.

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ ЗА ПЕЧАТНАТА РЕКЛАМА
„Рекламирането е продаване в печатните издания.“ Даниел Скор

Може би това е един от най-старите начини за реклама, но е и този, който се е доказал с времето. Предимствата на печатната реклама са многобройни. Основните са ефективното управление на разходите и възможността посланието да се насочи към читатели с определени интереси.
Нека не пренебрегваме и факта, че на страницата на която е публикувана Вашата реклама, няма други конкурентни реклами.

Вижте повече информация за печатната реклама може да откриете в страница „Печат“ от нашия уеб сайт.