ДИЗАЙН НА ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА ЗА ЧЕРЕН ХАЙВЕР BESTOFFF [ АВГУСТ 2019 ]

КОГАТО ТВОРИМ ЗА ПРОДУКТ ОТ ВИСОК КЛАС.

Дизайна на тази опаковка за черен хайвер Bestofff, разработихме с идеята, да вдъхва усещане за лукс. Лукс, който да отговаря на качеството на продукта който тя съдържа.

КАКВО НАПРАВИХМЕ РЪЧНО?

Всяко зрънце черен хайвер, разположихме ръчно за да може то да бъде отпечатано и да му бъде добавен частичен обемем UV лак. Тази задача беше труда, защото, при частичния лак има исикване, разстоянието от един обект до друг, да бъде не по малко от позволения минимум.
За да завършим композицията, използвахме специална водоустойчива медия, върху която отпечатахме надписите и символите със златно мастило.

Дизайн на опаковка за черен хайвер
Дизайн на опаковка за черен хайвер Bestofff

КОМБИНАЦИЯТА ОТ ЦВЕТОВЕ.

Причината поради която, комбинацията от черен и златен цвят изглежда толкова красиво и елегантно, е силния контраст между тях. Умереното използване на златния цвят, придаде отлично усещане за баланс на композицията.

Дизайн на етикет за черен хайвер
графичен дизайн на опаковка за черен хайвер

Използваме същия дизайн, за печат на етикета за опаковката от 30гр.

ПОДБОР НА ШРИФТОВЕ .

Типографията е главна част от всеки един дизайнерски проект. С помощта на правилната комбинация от шрифтове, тя дава възможност за пресъздаване на различни усещания и стил.

Когато разработвахме визията на тази опаковка, се спряхме на серифен шрифт, със стила на логото на производителите и ръкописен шрифт, със специфично изглеждащи главни букви в стил „royal„.

Забелязвате ли как два напълно различни шрифта се допълват взаимно?

ГРАМАЖ?  СРОК НА ГОДНОСТ?

Сами виждате, че тази информация липсва, или поне така изглежда на пръв поглед.
Идеята ни? Решихме да поставим допълнителната и задължителна информация, която всяка опаковка трябва да има, на стикер, който разположихме на дъното на металната кутия.

По този начин изчистихме всичко излишно от дизайна и насочихме погледите към най-важното.

ПОВЕЧЕ  ЗА РЕКЛАМНАТА ИДЕЯ
“Понякога, успеха означава да имате правилната идея.” Джон Рамптън

Първата стъпка, при разработването на всяка реклама е именно генерирането на идеята зад нея. Този процес понякога може да отнеме по-дълго време, защото е свързан със задълбочено проучване на продукта (услугата, мястото и т.н) , който желаете да рекламирате. На база проведеното проучванене, изготвяме рекламната идея.

Какво целим?
Целта ни е преди всичко, да изведем предимствата на вашият продукт, които го правят по-добър (и/или различен) от конкурентните в тази област

Вижте повече информация за рекламната идея в страниця „Идея“ от нашия уеб сайт.