ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА ЕКСПО ЩАНД ЗА KAFINA [ИТАЛИЯ 2018]

СЕМПЪЛ ДИЗАЙН, НО КРАСИВ И ФУНКЦИОНАЛНО ПРОЕКТИРАН!
Проектирахме този експо щанд с идеята да изглежда добре, да бъде приветлив и отворен!

Целта ни бе, посетителите на изложението да достигат лесно до щанда, да разгледат и опитат марките кафе, които произвежда Kafina, а именно Elia и Tezzoro.

СРЕЩИ И ДЕГУСТАЦИЯ НА КАФЕ
Срещите с нови клиенти са важни за за всеки изложител.

Това е времето, когато бизнесът / B2B или B2C / се случва. Ето защо нашият дизайнерски екип обърна специално внимание на това. Разположихме две маси за срещи и осем стола точно в средата на щанда, а от горе виждате логото на TEZZORO, което напомня за себе си (да, подчертахме луксозната марка кафе на Kafina!)

Проектиране на щанд за Kafina 2
Проектиране на щанд за Kafina

СКРИТ СКЛАД!
Изложбения щанд е по-функционален от колкото изглежда.

Съхранението на различни вещи и стоки е втората по важност част, която трябва да се вземе в предвид, когато се изготвя дизайна на един експо щанда.

Забелязахте ли вече къде е склада? Ако не, погледнете отново зад логото на TEZZORO. Да, тази „колона“ е 1.5х1.5м и представлява „скрит“ склад, с много рафтове и свободно пространсто.

МНОГО ПРОСТРАНСТВО ЗА….КАФЕ
TexSystems е чудесна технология, която ни позволи да проектираме двойни LED осветени рафтове, отлични за разполагане на продуктите, които Kafina произвежда.

Проектиране на щанд за Kafina 1
Проектиране на щанд за Kafina

БЪРЗО СГЛОБЯВАНЕ
TexSystems отново е нашият избор при дизайна и изработката на този изложбен експо щанд. Защо? Защото нашите клиенти се нуждаеха от лека и лесно преносима конструкция, която да може да се монтира бързо.

Всъщност всички наши клиенти обичат изключителното качество на тази изложбена система, защото тя позволява безброй възможности за дизайн и е подходяща за изграждане както за малки, така и за големи изложбени щандове.

ПОВЕЧЕ ЗА ПЕЧАТНАТА РЕКЛАМА
„Рекламирането е продаване в печатните издания.“ Даниел Скор

Може би това е един от най-старите начини за реклама, но е и този, който се е доказал с времето. Предимствата на печатната реклама са многобройни. Основните са ефективното управление на разходите и възможността посланието да се насочи към читатели с определени интереси.
Нека не пренебрегваме и факта, че на страницата на която е публикувана Вашата реклама, няма други конкурентни реклами.

Вижте повече информация за печатната реклама може да откриете в страница „Печат“ от нашия уеб сайт.