БРАНДИРАНЕ И
ВЪНШНА РЕКЛАМА

ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО БРАНДИРАНЕ
+ ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Препоръчваме този тип печат, когато е необходимо вашето рекламно послание да бъде отпечатано в голям размер.

Например във външната реклама, най-разпространен е печата върху винил, меш, текстил, беклит, фолио за брандиране на автомобили и витрини, офиси, магазини и други.

Във вътрешната реклама, широкоформатния печат може да се използва за отпечатване на рекламни банери, тапети, плакати, картини (печат върху канаваца), декорации и други, използваеми при вътрешното брандиране на помещения.

Брандиране със светеща табела EXL гр.София

Изработка на светеща табела и брандиране на витрина на офис. EXL 

Брандиране на витрина на козметично студио

Брандиране на витрина – Козметично студио S Beauty.

Облепване-на-витрини-с-матиращо-фолио

Декоративно брандиране на офис врати – Tradeo

Брандиране - Табела | Плексиглас и релефни букви. гр.София

Брандиране на офис с табела – APEX

Arixe - светеща табела | брандиране

Брандиране на офис със светеща реклама – табела ARIXE

Брандиране на автомобил Dacia Dokker

Брандиране на автомобил с фолио – Fishing Market

Брандиране на ресрорант Faborge гр.София

Брандиране на ресторант със светещо лого – FABORGE

ОББ Интерлийз - Експо щанд. София Автомобилен Салон 2019

Брандиране на колона и щанд – OBB Interlease

вътрешно брандиране на офис прозорци

Брандиране на прозорци с фолио – Promedica 24

Изработка на PVC табели

Изработка на PVC табели – Bauer Bulgaria

Брандиране на ресторант - гр.София - Beefeater

Брандиране на лоби бар – Меню табела Beefeater

Вижте още реализирани проекти в нашата галерия

КАКВО Е БРАНДИНГ?

Всички знаем, че брандингът е важен за бизнеса. Но повечето хора не разбират какво всъщност правят, когато брандират бизнеса си. Съществуват толкова много погрешни схващания за брандинга и е време да ги изясним! Ние сме тук, за да ви помогнем да разберете какво наистина означава брандинг и как можете да започнете да го правите за бизнеса си още днес.

Брандингът е свързан с диференциацията. Не е достатъчно да сте „също толкова добри“, колкото и конкуренцията. Трябва да сте по-добри.

Брандингът е създаването и популяризирането на последователен набор от ценности, атрибути и индивидуалност във всички аспекти на бизнеса. Целта на корпоративното брандиране е да се създаде силен имидж на марката, който може да се прилага в различни медийни форми, включително визитни картички, реклами, табели, уебсайтове и дори мобилни приложения.

И така, как да направите марката си по-добра?

За да създаде силна марка, компанията трябва да разбере собствените си ценности и след това да разработи всички аспекти на марката си така, че да отразяват тези ценности.

Силната стратегия за корпоративно брандиране е в състояние да увеличи продажбите на компанията, познаваемостта на марката, морала на служителите,лоялността на клиентите и да намали разходите за привличане на нови клиенти.

Накратко, брандингът е съществена част от успеха на една компания. Той е съвкупност от Интерес, Желание и Действие.

Внимание: Не можете да изградите успешна компания без брандинг.

Интерес: Брандът е най-важният аспект на всяка компания. Той е това, което отличава вашата компания от конкурентите. Брандингът ви определя вашия имидж на пазара и това е начинът, по който клиентите виждат вашата компания (и вас).

Желание: Марката е всичко, което мотивира хората да купуват определени продукти или услуги. Тя е причината, поради която клиентите избират един продукт вместо друг, една услуга вместо друга или един уебсайт вместо друг.

Действие: Важно е да планирате предварително стратегията си за брандиране. (Вашето лого, слоган, цветова схема и т.н.)

 

КОИ СА ПЕТТЕ РАЗЛИЧНИ ТИПА РОЛИ В ПРОЦЕСА НА СЪЗДАВАНЕ НА КОРПОРАТИВНА МАРКА?

Собственост на марката:

Собственикът на марката е първият човек, който създава мисията и основните ценности на компанията. Той помага и за създаването на корпоративното лого на компанията.

Разработчик на марката:

Разработчикът на марката е лицето, което взема решения за дизайна и разработването на логото и материалите за брандиране на компанията.

Специалист по маркетинг:

Специалистът по маркетинг е лицето, което създава маркетинговия план, който ще бъде изпълнен, за да привлече нови клиенти. Той може да бъде и лицето, което планира годишния бюджет за маркетинг.

Разработчик на идентичност на марката:

Разработчикът на идентичност на марката е лицето, което разработва корпоративната идентичност. Това може да бъде човекът, който взема решение за цветовете, слогана и цялостния стил на брандинга на компанията.

Стратег на марката:

Бранд стратегът е лицето, което взема решения за цялостната маркетингова стратегия на бизнеса. Той може да бъде и лицето, което разработва годишния маркетингов бюджет.

Какво е наръчник на марката (brand book)?

Ръководството на марката е брошура, която съдържа стандартите на марката. Тази брошура може да бъде създадена от външен източник или от самата компания. Целта на тази книга е да насочи компанията през процеса на брандиране и да създаде последователен имидж в цялата компания.

ЕТО КАК ЩЕ СМЕ
ВИ ПОЛЕЗНИ.

Ние от AdwayCreative съчетаваме опита си в областта на маркетинга с експертните си познания в областта на дизайна, за да ви помогнем да създадете най-ефективното лого и идентичност на марката за вашия бизнес.

Предлагаме ви широка гама от услуги за нови и утвърдени марки, включително: дизайн на лого, корпоративна идентичност, стратегия на марката и др. Нашите дизайнери и стратези работят в тясно сътрудничество с вас, за да разработят персонализиран пакет, който е идеален за вашите нужди.
Нека забележат марката Ви нас!

Съвсем нови в света на брандинга? Можем да ви помогнем да започнете с дизайн на лого или визитна картичка, направени от един от нашите талантливи дизайнери. Ако вече имате лого, но искате да го актуализирате, ние сме се погрижили и за това! А ако настоящите ви активи на марката се нуждаят от актуализация, ние можем да направим и това.

Поговорете с нас за това какво можем да направим за вашия бизнес още днес!

ДИГИТАЛНО ОТПЕЧАТВАНЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Дигиталния печат е подходящ за отпечатване на малък брой рекламни материали. Поняга се използва и за по-големи тиражи, които трябва да се отпечатат в рамките на 1 или 2 работни дни, но цената в този случай е с пъти по-висока от цената на офсетния печат.

След отпечатването, извършваме допълнителни довършителни процеси като ламиниране, биговане, сгъване, залепване, изрязване и други.

ПЕЧАТ НА НОВ ТИП ВИЗИТНИ КАРТИЧКИ

печат на луксозни визитки с лазерно изрязване
печат на луксозни визитки с лазерно изрязване

НОВО! ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ СВЕТЕЩО РОЗОВО МАСТИЛО

Печат със светещо флуоресцентно розово мастило
Печат със светещо флуоресцентно розово мастило

„Следващото“ в печатната реклама е тук!

С новото електриково розово мастило, отваряме вратите на нов творчески свят за вашите рекламни идеи!

Новият електриков розов цвят може да бъде отпечатан като единичен или пети цвят в комбинация с цветовете от гама CMYK. Също така, това ново мастило позволява допълнителни вариации в стойностите на наситеността на цвета. Това създава безкрайно разнообразие от нови и нестандартни цветови комбинации за Вашия дизайн.

Можем да отпечатваме „светещото розово“ върху всички видове носители, с размери до 700x500mm, което ви дава свобода да направите повече! Без значение дали имате нужда от плакати, пощенски картички, брошури, кутии и опаковки, етикети, стикери или менюта.

Светещия розов печат, значително ще подобри впечатлението което ще оставят Вашите печатни рекламни материали!

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ ЗА ГОЛЕМИ ТИРАЖИ

Когато ви е необходимо да отпечатате големи тиражи (1000 и повече броя) рекламни материали (флаери, брошури, постери и други), най-бюджетното решение, което можем да ви предложим е офсетния печат.

Още един плюс на тази технология е възможността допълнително да оптимизирате разходите си, чрез използването на по-малък брой цветове (например само един или два).

Различните видове хартия, които може да се използват са: вестникарска (80гр), флаерна (130гр хром гланц) и луксозна (250гр / 350гр мат или гланц).

Сроковете в повечето случаи са кратки ( в порядъка на 4-5 работни дни ), като разбира се, могат да вариарат според големината на тиража.

Дизайн на корица на каталог

Дизайн и печат на каталог – OMEGA BOATS

Оформление и печат на книга – Христо Кидиков

ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА РЕКЛАМА
(светеща реклама)

Използваме ги когато вашата рекламата трябва да се позиционира на точно определено място.

В тази категория попадат всички външни и вътрешни рекламни конструкции, като например табели (светещи и несветещи), флагове, тенти, чадъри, билборди, конструкции за монтиране на винил, експо щандове, пуфове, декорации, реклама върху автомобили и витрини, държачи за брошури, експо стени, рол банери и други.

Дизайн и изработка на рекламни барбарони

Изработка на рекламни барбарони – J Prime

Дизайн и печат на ролъп банер

Дизайн и печат на рол банер – MK Oro

ПРОМОЦИОНАЛНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Когато желаете да направите подарък на ваш клиент, рекламните материали са най-доброто решение.

Рекламен материал е всеки предмент, на който е отпечатано вашето лого и/или рекламно послание. Едни от най-често търсените рекламни материали са химикалите, външните зарядни устройства, флашките, запалките, торбичките, бележниците, магнитите и други.

Броя на рекламните материали, от който може да избирате надхвърля 5000.

TEXSYSTEMStm  – СИСТЕМА ЗА ЕКСПО ЩАНДОВЕ

TexSystemstm е нашият избор за при изработката на изложбени щандове. Ние, (както и всички наши клиенти) се възхищаваме на отличното качество, функционалността и големия брой конструкции които могат да се изградят.

TexSystemstm e подходящ за производство на малки, средни и големи щандове за изложения, както и за изработване на текстилни рамки, банери, изложбени стени, едностранни и двустранни осветени кутии, кубични форми и други.

БРАНДИРАНЕ И ПЕЧАТ НА ТЕКСТИЛ
3.3 МЕТРА И 6 ЦВЯТА

Бъдете готови да се впечатлите от изключителното качество на печат на текстил, което ви предлагаме! Нашата Teleios Grande / H6 широкоформатна машина за печат на текстил може да възпроизвежда разширена цветова гама с много богат черен цвят, отлични рубинено червени нюанси, кралско лилаво , флуоресцентни жълти и розови цветове, които почти никоя друга сублимационна машина за печат не може да отпечата!

Изумително качество на печат на текстил

Благодарение на най-новите печатащи глави на Ricoh, вече е възможно истинското пресъздаване на сивата скала (7pl / dot. 8) с изключителната резолюция от 600dpi! Печатащите глави на Ricoh разполагат с невероятните 1280 дюзи на цвят, което позволява печат със много висока скорост – до 185 кв. м / ч (а ние можем да допълваме мастилата, докато печатът е в процес!). По този начин можем да изпълним вашите проекти и да доставим крайния продукт в кратък срок.

Нашият Teleios може да отпечата директно дори и най-претенциозния дизайн, върху домашен текстил, рекламни дисплеи (в съчетание с технологията TexSystems), рекламни знамена, едностранни и двустранни светещи кутии, покривки за маса, банери , палатки и др.

* Директния печат върху текстил не изисква прехвърляне на хартия и сублимация!

DIGICUTtm – СИЛАТА НА ЛАЗЕРА

Вече е възможно да реализирате най-смелите си бранд идеи благодарение на иновативната лазерна технология Digicut! Да, тази лазерна технология реже най-фините форми, без да е необходима режеща матрица!

Съчетава ли се с други технологии за печат?
На практика нямаме почти никакви ограничения! Можем да комбинираме технологията с други печатни технологии, като горещо щамповане, UV лак, ситопечат и т.н.

 

Гравиране на хартия + биговане + микро перфорация?
Може да не сте чували за тази „комбинация“, защото доскоро не съществуваше. Днес отговорът е да, сега е възможно! И не само, че е възможна, но лазерът може да отреже, бигова, микро перфорира и да гравира само за един пас!

 

Ползата от тази иновация е изцяло за вас!
Тя ни дава възможност да ви предложим по-кратки срокове за производство на големи и малки тиражи печатни материали, а също и да ви дадем по-добри цени за брандиране!

 

А възможностите за персонализиране?
Разбира се! Директно от CSV файл, което означава, че можем да персонализираме не само имена, но и различен тип променлива информация, като контакти, адреси и други!

SCODIXtm – НОВОТО ПРИ ЛУКСОЗНИЯ ПЕЧАТ

Представяме ви  Scodix  –  новата технология за брандиране чрез луксозен печат, която може би, все още не знаете!

Какво може да направи Scodix за вас?  Ето списък:

Дигитален релефен ефект!
(до 250 микрона – т.е. 100 пъти по-висок от селективния UV лак)

Когато става въпрос за луксозни щампи, ефектът на релефния лак се забелязва веднага, защото изглежда страхотно! Прецизността на технологията позволява всички нестандартни творчески идеи да бъдат реализирани с релефен лак! Можем да имаме 100 микрона лак на едно място, увеличавайки се постепенно до 250 микрона.


Горещо печат с метално фолио в реално време!
без да е необходима матрица

Дългият и скъп процес, включващ създаването на различна матрица за различни дизайнерски елементи, вече е препоръчителен само когато решите да отпечатате огромно количество рекламни материали. Когато се нуждаете от малък, среден и голям обем, технологията за нанасяне на фолио в реално време (злато, сребро, мед и др.) е новият претендент за титлата „високо качество и отлична цена“. С тази технология дори и най-дребните метално изглеждащи елементи не са трудни за възпроизвеждане!


Цифров UV лак.

или цифрово пресъздава ефекта на традиционния плосък лак, но без да е необходимо време за настройка на машината.

Технологията е по-рентабилна и превъзхожда традиционния UV печат, и може да пресъздаде дори най-взискателният дизайн!


Цифров метален ефект.

Това е иновативна технология за метално оцветяване, използвайки само цветовете CMYK!

Технологията елиминира необходимостта от печат с фолио. Най-добрият избор, когато става дума за малки и средни количества рекламни материали, пакети, каталози и др.

Дизайн на етикет за черен хайвер

Дизайн и печат етикет – Хайвер Bestofff

Дизайн на опаковка за черен хайвер

Дизайн и печат етикет – A.E. Luxury Caviars

За въпроси и контакти с нас кликнете тук