АРХИТЕКТУРНА 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ [ ВОДЕН ПАВИЛИОН ]

КРАСИВА АРХИТЕКТУРНА КОНЦЕПЦИЯ.

Това е сграда с ясен и отличаващ се дизайн, предлагащ много свободно пространство. Тук посетителите могат да се насладят на един прекрасен морски пейзаж.
Към „Водния Павилион“ разположихме и специално проектиран паркинг, който отлично допълва дизайна на зданието.
Красивите тополи, придават завършен вид на концпепцията – чудесно място за изложба за модерно изкуство.

ДИЗАЙНЪТ В ДЕТАЙЛИ

Павилионът има правоъгълен план с размери 600x1200cm. Стените са изработени от стъкло, а покривът е оформен като вълна, изградена от ферми, покрити с бял метал.
Покривната конструкция се носи от мраморни колони. Две дълги стени са скрити зад водната завеса, а водата се изпомпва от двете вълнообразни страни на покрива.

Архитектурна 3D визуализация - видео
Архитектурна 3D визуализация - видео

АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ. СКОРОСТ И РЕАЛИЗЪМ.

Тази техника на архитектурно рендиране в реално време има много предимства.
Когато срокът за постигане на задоволителен краен резултат е кратък, рендирането в реално време е най-добрия избор. Въпреки че не е 100% фотореалистичен метод, RT рендирането ни позволява да изготвим качествени изображения и видеоклипове в рамките на няколко часа и разбира се, оптимизира разходите.

КАМЕРА И МУЗИКА

Може би вече забелязохте как се движи камерата? Движението е гладко и естествено, което създава усещане за елегантност и перфектно допълва архитектурната идея на водния павилион.
А що се отнася до музиката, се спряхме на прекрасния класически стил, който засилва очарователното излъчване на тази сграда.

ПОВЕЧЕ  ЗА АРХИТЕКТУРНИTE 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ С РЕКЛАМНА ЦЕЛ

Рекламният рендер трябва да е генериран така, че той да отговаря на предварително замисленото рекламно послание и идея, а също и да представя основните точки за продажба на зданието (гледка, локация, удобства и други).

Целта на рекламната архитектурна 3D визуализация е да представи архитектурното съоражение в неговият пълен блясък. За постигането на тази цел, след генерирането на основният 3D кадър, се извършват серия от допълнителни процеси за подобряване на качеството на изображението (постпродукция).

Вижте повече информация за рекламните 3D визуализации в страница „Идея“ от нашия уеб сайт.

ПОВЕЧЕ  ЗА ВИДЕО РЕКЛАМАТА
„Движещтесе изображения, ни помагат да открием смисъла.“ Дан Патерсън

По някога, най-добрият начин за предаване на Вашето рекламно послание е чрез рекламните видео клипове (или чрез анимираните уеб графики).

Това е така защото една рекламна статия, която би отнела 10-15 мин. време за четене, може да се замести успешно (или да се допълни) с кратка видео презентация, която може да представи същия обем информация, но за много по-кратно време, което от своя страна, ще доведе до по-голяма възвращаемост на направената от вас рекламна инвестиция, защото процент на отпаднали посетители на вашата рекламната страница ще е многократно по-малък.

Вижте повече информация за рекламирането с видео клипове може да откриете на страница „Видео“ от нашия уеб сайт.